Dėl išmokų didinimo nėščiosioms,esančioms dekrete iki 2017m.ir išmokų atstatymo iki kriziniam laikui
Susisiekti su peticijos autoriumi
Nes siuo metu laukiuosi, ir man itin aktuali didesniu ismoku galimybe. Tai leistu daug ramiau jaustis del seimos finansines padeties
Labai noriu savo maziukus nors nesukdama galvos kuo ryt ar poryt reiks pamaitinti ir kaip reiks isgyventi is 40% antrus metelius o daug dirbau mokescius mokejau.Nebekalbu apie save ir savo poreikius LABAi NORIU nors minimaliai pasirupinti savo vaikais, juk jie musu ateitis uzauge varge tikrai nenores likti savo gimtineje kad ir kokia ji butu brangi
Esu VPA iki 2017m. Kainos kyla, o išmokos neatstatytos iki krizinio 100% už pirmus, 80% antrus metus. Todėl, kad mamos dabar ne kitokios negu tos iki krizės auginusios. Mažylis nori valgyti, nesvarbu kada gimęs. Neturėtų būti "lubų", jei moku mokesčius nuo tiek, kiek uždirbau.
Pati laukiuosi ir gimdysiu rugpjuti. Manau bus labai neteisinga, jei pataisos galios tik po sausio 1 d pagimdziusioms.
aš tai nesuprantu valdžios, yra daug mamyčių kurios uždirba minimumą ir jo vos užtenka save išsilaikyt, o pagimdžius vaikelį tų pinigėlių ypač reikia, o dar ir gauni mažiau nei uždirbdavai. tai nesuprantu kaip išgyvent ir dar vaiką išlaikyt.
As pavyzdziui du vaikus auginau krizes laikotarpiu, kai buvo sumazintos ismokos. Kodel pensinikams grazina per krizes mazintas pensijas, o mamoms nieks nesiruosia. Kuo mano vaikai skiriasi nuo gimusiu pries krize ir gimsianciu 2017 m.
Re:
Sėkmės jums susilaukti savo stebuklėlio..nenuleiskite rankų! Tikiuosi jau greitai sulauksite gerų žinių.
Re:
Butu labai gerai kad gime 2016 m vaikuciau jau gautu didesnes ismokas. Juk viskas butu vaiko gerovei.
Tegul sau seimas susimazina algas, komandiruociu pinigus, premijas, kancialiarines islaidas, ooj atsiras pinigu is pensijoms, ir mokytojams, ir policininkams ir kitiems.
| This discussion has been closed. |
Pati šiuo metu auginu vaikelį. Labai norėtųsi daugiau pinigėlių... Iki nėštumo dirbau virš 15 metų. Per visą laiką sirgau gal porą kartų. O mokesčius mokėjau sąžiningai. Manau, kad nusipelnau bent dalį jų išnaudoti šiuo laikotarpiu.