Dėl išmokų didinimo nėščiosioms,esančioms dekrete iki 2017m.ir išmokų atstatymo iki kriziniam laikui
Susisiekti su peticijos autoriumi
Nes sunku pragyventi su tomis ismokomis,kurias dabar gaunu. Esu priversta grizti i darba antrais metais.
Labai norėčiau antro vaiko, bet neįsivaizduoju kaip visus metus reikėtų gyventi už 40%, nors ir alga ne min
Sazinongai dirbau, mokejau dodziulius mokescius Valstybiai. O pati vos centus gaunu motinystes pasalmos kurios vos sauskelnem uztenka.
Taip mes cia Lietuvos valdziai reikalingi tik kad is musų darbo sau kišianes prisikišti pinigu. Sau sotus ir laimingi sedi savo vilosia uz kurias mes paprasti tautiecia mokame.
Bet greitai nebeliks Tautos ji isnyks. Liks tik skambus žodis LIERUVA. Nes mes cia esame nereikalingi. Mums valdžia neleidžia net išgyventi.
Vaikus auginti sunku iš finansinės pusės. Rūbeliai, mišiniai ( ne visom mamom išeina maitinti vaikiukus), priežiūros priemonės, galų gale žaislą vaikui nupirkti taip pat norisi. Dėl finansinių dalykų dažnai jaunos poros atsisako susilaukti vaikų, nes kaip gi tuo vaiku pasirupinsim. Ir tai yra pagrindinė priežastis dėl ko mažėja mūsų lietuvių. Mažesnis gimstamumo rodiklis= nebus kas uždirbs mums pensijoms ateityje ☺ir t.t. bet kokiu atveju vaikai musų ateitis. Padėkim mamom. Tikrai nelengva auginti vaikus su tokiom mažom išmokom, o jeigu dar jauna šeima nuomojasi būstą tai visai liūdna ir kokių čia vaikų pagalvoja ☺
be zodziu
parazitai, nu ir tiek....negaba to kad negrazi a per krize nukarpytas kaip tuo tarpu visiems soc sluoksniams grazino, vienintelems motinoms pasakyta Ne, tai kokio gimstamumo jie nori, desiu visas pastangas jog mano vaikai dirbtu ir moketu mokescius tikrai ne lietuvai....
Nes man tai aktualu, gimdysiu už savaitėssavaitės
Re:
auginu vaika viena, darzelis priima tik nuo 1.5metu, , neisivaizduoju kaip isgyvent reikes iki tu 1.5metu su 40%. Tyciojasi kaip tik beismano.
Noretusi kad visi vaikai butu vienodi ar jie gime 2016 ar 2015 todel labai tikiuosi kad nebus pamirstos ir tos mamos kurios jau augina vaikucius. Noretusi nenusivilti siomis peticijomis.
| This discussion has been closed. |