atimti visas pašalpas iš alkoholikų ir chuliganų

Quoted post

Realistas

#26 Realistas

2014-06-05 12:02

Jiems kelio atgal nera. Faktas. Pasirasydami tokia peticija, ir jei ivestu tokia pataisa, tik skatintumem nusikalstamos veikos daryma. Negaus litu - eis vogt, plest ir skriaust. Geriau davaj peticija uz privaloma izoliacija nuo visuomenes ir priverstini gydyma.

Replies

Realistas1

#49 Re: Realistas

2014-06-07 05:47:32

#26: Realistas - Realistas

Vienintelis teisingas komentaras. Alkoholikai ar narkomanai - pripažinti psichiniai ligoniai. Ne jų valioje priimti sprendimus.Todėl blaivūs protai turi tai padaryti.Vienintelė išeitis - šių žmonių izoliavimas nuo visuomenės. Nelaukime kol jie išpjaus savo artimuosius ir draugus ir supleškins pusę Lietuvos. Ar dar mažai pavyzdžių? Iš alkoholikų gali atimti viską: vaikus, tėvus (ką ten pašalpos), jų pačių sveikatą ir gyvenimus, jie vistiek gers, "kol žemelė apsivers"  Reikia atgaivinti gydymo ir darbo profilaktoriumus, (LTP- lečebno - trudovoj profilaktorij), kur  būtų griežta kontrolė ir darbas. Pailsėtų visi nuo alkoholikų ir narkomanų, o vaikams būtų iš ko mokėti alimentus. Saugesnė būtų ir visuomenė. Tokio masto alkoholizmą išprovokavo demokratija, kuri ne kvailiams skirta, o tiems , kurie turi galvas, o galvose proto ir gali atskirti gerą nuo blogo.
Džiaugiuosi, kad atsirado Žmonių, šiuo atveju Tomas, kuris ėmėsi iniciatyvos kovoje su alkoholizmu. Jei valstybės vadovams ši problema nerūpi, turime ją imti spręsti mes.