Issaugokime Smulkiuosius Ukius!

Kaimo ginėjas

/ #61

2016-11-01 20:33

Perėme iš tėvų 20 metų kūrėme šeimos ūkį. Todėl mes neįsivaizduojeme mūsų šeimos gyvenimo išnaikinus visiškai sveikas kiaules mūsų ūkije.

Šeimoje gyvename 7 iš jų 5 mažamečiai vaikai. Mes nenorime valgyti supermarketų ir vietinių kopleksų šlamšto, kadangi pilnai galime apsirūpinti savo ūkije užaugintą kiaulieną, nes jinai yra visiškai kito skonio ir maistingumo. O kompleksų mėsa sukelia tiktai ligas, nes jie augina su skatinančiom medžiagom, kad gautisi didžiulis pelnas. 

Mes pradėsime naikinti savo kiaules, tik kai mūsų rajone bus sunaikintas paskutinis šernas. Tačiau dabar to niekas nebando daryti, kadangi medžiotojai yra veterinarijos daktarai ir seimo ar savivaldybės nariai. Ir byjo kad kitais metais neturės pramogos šaudyti šernus ir pasidaryti šviežios mėsos, kai kiaules jau bus sunaikintos.

Kadangi medžiotojai yra tokie nesuinteresuoti kovoti su AKM, jei ji iš tikrujų egzistuoja siulau šem tikslui panaudoti Lietuvos kariuomėnės galimybes išnaikinti šernus. Taip kariai įgaus praktikos ir nebeliks šernų nešiojenčių AKM užkratą

Nenaikinkim smulkiuju ūkių, bet naikinkim šernus!!! Nuo šernų nenukentės pasėliai ir kiaulių agintojams nereikės naikinti kiaulių, kurios ligų tikrai neplatina!!!

 

 

IR DAR GAMTOS APSAUGA DRAUDŽIA ŠAUDITI ŠERNŲ PATELES,O ĮSTATYMAS ĮPARREIGOJA NAIKINTI VISUS ŠERNUS. O ŽMONĖS TURI SKERSTI PARŠINGAS KIAULES.




Sumokėta reklama

Mes reklamuosime šią peticiją 3000 žmonėms.

Sužinoti daugiau...