DĖL NESKIEPYTŲ VAIKŲ NEPRIĖMIMO Į IKIMOKYKLINIO IR (AR) PRIEŠMOKYKLINIO UGDYMO ĮSTAIGAS

Vitty

/ #157 Re: X

2015-03-26 22:37

#140: x - X  

 Draudžiančiais pasirinkti įstatymais, bandoma kurti naujas gyvenimo normas. Visuomenę planuoja kaip ir visą kitką. Vėliau tai bus normalu. Kiekviena žmonių karta susiduria su 'naujovėmis'...

Galima įvykių eiga vėliau:

Vaikai nepriimami i mokymo įstaigas. Tėvai baudžiami, jog vaikai nelanko mokyklos. 

Draudžiama įsidarbint, problemos su soc. draudimu, kitomis draudimo rūšimis, vairavimo teisių kursais ir tt. Kol visi,kam bus per sunku priešintis sutiks.

Šiuo atveju bėda yra ta, jog ne visi žinome kaip ištikrųjų veikia mūsų organizmus prievarta leidžiamos substancijos.  Juk yra žinoma, jog galima užprogramuoti organizmo veiklos pakitimus pasireiškiančius net ir po kelių dešimtmečių. Visada yra ir kita pusė..

Žmonių nuomonė juk taip pat kuriama spec. priemonėmis. 

Iš bandos išsiskirti vis sudėtingiau. Tai netgi įvardijama kaip nacionalinė grėsmės forma.  Mes ne vieni tokie, viskas juda globaliu mastu. 

Vėlgi, iš kitos pusės - ar bandėte valdyti didelį žmonių skaičių? Manau, tai sudėtinga. Kiek daug mums trūksta patirties tame.. ar netrūksta? 

Kaip bebūtų, noriu jog gyventume laisvi; turėtume galimybę pasirinkti ir likti ten kur esame; mylėtume save; nebijotume; suprastume;