atimti visas pašalpas iš alkoholikų ir chuliganų

Tomas Mitalas
Šios peticijos autorius

/ #2 Re:

2014-06-04 13:43

#1: -

Gerb. Kristina Miškiniene,

Ši mintis man kilo perskaičius straipsnį apie pašalpas Kelmės raj.: http://www.ve.lt/naujienos/lietuva/lietuvos-naujienos/atimti-pasalpas-negalima-ismoketi-1195667/

Visko būna, galbūt tai yra dienraščio klaida, galbūt tiesiog informacija apie pasikeitimus iki Jūsų dar neatėjo. Vienaip ar kitaip, pripažinkite, jog problema yra labai opi. Ją reikia kažkaip spręsti. KAIP tai padaryti ir konkrečiai kokių priemonių imtis (ar atimti pašalpas, ar laikinai sustabdyti, ar paskirti priverstinius anoniminių alkoholikų seminarus, t.y. gygymą, ar skirti priverstinių neatlygintinų viešųjų darbų, ar dar kokių nuomonių) - čia jau Jums, gerbiama Seimo Nare, bei kitiems gerb. Seimo Nariams, spręsti, ar patiems, ar su specialistų pagalba. Ši peticija yra pasiūlymas, kuris, mano nuomone, turėtų būti diskutuojamas Seime, Soc. Apsaugos ir Darbo Ministerijoje, galbūt Savivaldybėse, Nevyriausybinėse Organizacijose ir t.t..

Labai dėkui už Jūsų komentarą, labai lauksiu Jūsų palaikymo ir iniciatyvos priimant teisingus sprendimus, ir, manau, kiti Lietuvos piliečiai taip pat lauks.