Del gyvunu vezimo Lietuvos gelezinkeliais
Susisiekti su peticijos autoriumi
Mylintiems savo augintinį ir norintiems keliauti su juo to ne be galės to daryti ! Kur teisine?
Neteisingai interpretavote taisykles. Kalba eina apie smulkus gyvunus, o ne smulkus sunis.
Visu dydziu sunis galima veztis traukiniuose
Re: Keleivis su vaiku
#23: Keleivis su vaiku - Keleivis su vaiku
o nepagalvojai, kad tavo vaikas zyzimu gali uzknisti kitus zmones? kazkaip sunys kiek maciau, visada turi savo vieta ir jiems pasakyta ramiai gulet, o bambliai atvirksciai, laksto neprieziuroj ir vargina kitus keleivius.
Re: Keleivis su vaiku
#23: Keleivis su vaiku - Keleivis su vaiku
Koks juokingas komentaras :D O šuo iš bokso suloti nebegali, ar ką? Vaikai yra daug didesnės smarvės, triukšmo ir netvarkos šaltinis, nei daugelis šunų. Nori vežtis kriokianti, cypiantį, prie žmonių lendantį ir viską šokoladu/ledais aplink terliojanti vaiką - nuomokis transportą arba vežk jį dėžėj. Nes man nesuprantama, kaip pririštas šuo su antsnukiu gali trukdyti tau, pensininkui ar tavo ribotam vaikui, kuris bijo šuns lojimo (pas gydytoją šiaip reikėtu su tokiu vaiku, o ne traukiniais važinėtis).
Motyvuoti tokį sprendimą kelių žmonių alergija nėra pakankamai geras argumentas. Šunims labai alergiški žmonės gali alergiją pajausti ir net jei joks šuo nekeliaus kartu vagone, bet jei ant kokio nors šuns šeimininko drabužių bus augintinio plaukų. Jautrūs žmonės turėtų nešiotis su savim antialerginius vaistus, o ne skųstis dėl šunų.
Re:
vava! su vaikais tai tikrai beprotnamis vienam vagone vaziuot! :(
Milda
Idiotizmas... Neturiu daugiau ka pasakyti... Lietuva nusivažiavo iki absurdo lygio. Tai ka man dabar daryti jei aš turiu didesni šunį nei Jorkas ir aš nemoku vairuoti ir tuo labiau neturiu mašinos ir dar esu studente?? Skraidyti išmokti su šuniu ant peciu ar dabar visa vasara namie sedeti net prie Juros neturiu tada salygu nuvažiuoti...
Jau laikas parinktas tai tragiškas. Vasara vos ne kas antra savaitgalį vyksta šunu parodos, daugybe šeimininku turinciu dokumentinius parodinius šunis turi verstis per galva ieškoti nepažįstamu žmoniu kad juos galetu nuvežti parodon. Tai galioja ir man, kaip man nusigabenti į šunu paroda jei nevairuoju nedirbu ir neturiu mašinos?
Juokinga jei nesinoretu verkti...
Ir augintiniai turi turėti lygias teises. Kodėl maži gali o dideli ne?!
Re:
Na, čia prajuokinot:) Tai gal dar ir gydytojų komandą vežtis su savimi, nes kažkas prisiperka nepagalvoję arklių, kurie visi iki vieno anot komentatorių švaresni, ramesni ir šiaip visokie protingesni už patį žmogų? Pasaulyje alergiški žmonės sudaro 25% (d v i d e š i m t p e n k i) visų gyventojų, Lietuvoje situacija turėtų būti panaši. Taip kad nereikia lialia apie kelis jautresnius keleivius.
Re: Milda
Čia man šitas verkšlenimas primena situaciją, kai koks nors baltarusis nusiperka jūrinę jachtą ir po to terorizuoja savivaldybę, kad jam iškastų Kauno marių dydžio tvenkinį, kad jis turėtų kur plaukioti. Aš irgi daug ko norėčiau gyvenime, bet racionaliai pagalvoju ir priimu sprendimą, kuris kuo minimaliau apsunkina tiek mane, tiek aplinkinius.
Jeigu nedirbat, nevairuojat ir neturit mašinos, tai čia yra tik jūsų problemos. Pradžiai išsprendus nedarbingumą, gal vėliau ir mašinos klausimą pavyktų sutvarkyti.
Re: Re: Milda
O tai gal tai tik jūsų problema, kad jums nepatinka šunys? Apsunkina šup aplinkinius :D? Įdomu kas tokiu žmonių neapsunkina? Man gal irgi daug kas nepatinka, bet nepuolu aiškinti, kaip kitiems gyventi.
| This discussion has been closed. |