Neleiskime privatizuoti Alytaus dailės mokyklos

Susisiekti su peticijos autoriumi

Ši diskusijų tema buvo automatiškai sukurta peticijos Neleiskime privatizuoti Alytaus dailės mokyklos.

Svečias

2014-01-15 19:08

Negalima privatizuoti ir viskas.

Svečias

2014-01-15 20:51

Menininkai neturi būti nugrūsti į miesto šoną.
Anonimas

2014-01-15 21:24

Alytaus dailės mokykla yra mūsų praeitis, dabartis ir ateitis!
Juk tai dailės mokykla, o ne kažkoks paprastas būrelis. Tokia mokykla ir turi turėti savo patalpas, juk jokia mokykla nėra ir nebuvo išgrūsta į kažkokį apleistą ir niekieno nebenaudojamą darželį vien todėl, kad “neuždirbo” pakankamai lėšų ir buvo “per sunku” išlaikyti pastatą. Mano nuomone Alytuje ir taip yra daug pastatų, kurie turi nemažą “strateginę vertę” ir be dailės mokyklos pastato, tie pastatai yra visiškai apleisti ir nenaudojami, ko tikrai negalima pasakyti apie dailės mokyklą, ji gyva ir išliks tokia per amžius. Kas iš to jei Alytuje atsiras dar vienas vertingas, bet nenaudojamas pastatas?

Svečias

2014-01-15 21:44

dek,
Švirmickai,
dek..
Neringa Dangvydė

#5 Neringa Mikalauskienė (Dangvydė)

2014-01-16 04:35

Esu baigusi Alytaus dailės mokyklą. Galiu tik patvirtinti, kad pastatas buvo pritaikytas specialiai dailės užsiėmimams, patalpos erdvios, tinkamas apšvietimas. Kitas dalykas - buvo svarbi ir pati aplinka, ugdanti meninį skonį. Šiltuoju metų laiku vos tik išeidavome į kiemą, jau galėdavome tapyti parką iš natūros, prisirinkti natūralių gamtinių medžiagų. Visai čia pat - muzikos mokykla... Šiuo metu gyvenu Vilniuje, tačiau ne kartą miniu dailės mokyklą ir jos vietą Alytuje kaip meno oazę vaikams pačiame miesto vidury. Man ji davė daug. Dirbu kultūros srityje, o šiemet išleidau savo pirmąją pasakų knygą vaikams "Gintarinė širdis", kurią pati dar ir iliustravau. Ačiū visiems ten dirbusiems ir tebedirbantiems mokytojams!

Svečias

#6 Renata Valickienė

2014-01-16 06:57

Alytaus dailės mokyklą teko lankyti man pačiai, ją lankė ir baigė mano draugai. Pastato, esančioje puikioje Alytaus m. vietoje, parko apsupty, atėmimas iš dailės mokyklos būtų skaudus ir gėdingas įvykis, be galo didelė skriauda alytiškiams!

Svečias

2014-01-16 10:29

Pasirašau už išsaugojimą vienintelės Alytuje esančios kūrybinės erdvės besirūpinančios jaunuolių užimtumu bei suteikiančios jiems galimybę visapusiškai augti, tobulėti, atskleisti ir atrasti vidinius talentus, galų gale išsaugoti ir puoselėti žmogiškumą bei kitas vertybes kurių taip trūksta visuomenėje. Mano nuomone, šis pastatas su visais jame veikiančiais asmenimis turi turėti visišką neliečiamumą sprendimų priėmimo klausimu bei turi būti remiamas piniginėmis lėšomis skirtomis mokymosi sąlygų gerinimui. Tik tie, kurie susiję su kūryba, tvirtai žino kokia yra svarbi erdvė suteikianti galimybę realizuoti savo idėjas. Tinkamesnės vietos tam už mūsų dailės mokyklą Alytuje aš nežinau!

Svečias

2014-01-16 11:18

tokių originalių meno mokyklų negalima sunaikinti, jau ir taip tapom per daug ,,globalizuoti"

Svečias

2014-01-16 16:50

nors Redas ir labai pyko,mes augom girtuokliaudami ir zaisdami futbola prie sitos mokyklos. non pasaran!

Svečias

2014-01-16 17:29

Pasirašau

Svečias

2014-01-16 18:35

Nedrįskit liest dailės mokyklos!! Kaikuriems čia šventa vieta.

Svečias

2014-01-16 19:10

Negalima tep
Reiu Tuur

#13 Estonian supportive spell including snakewords against enemies of the art school!

2014-01-16 19:12

Saagu saagu ma sajatan!

Svečias

2014-01-16 19:16

Dailės mokyklą pradėjau lankyti nuo trečios klasės, ją baigiau 2010m. Ten prabėgo visos įdomiausios mano vaikystės dienos. Net ir jei nereikdavo eiti į pamokas Dailės mokyklą, mielai leisdavau laiką šalia jos.
Būkit geri, neatimkit iš ateities kartų tokio gero ir gražaus dalyko..

Svečias

2014-01-16 20:10

Nesutinku ,kad butu privatizuota Alytaus dailės mokykla!!!
Daina

#16 Neuždaryti, bendradarbiauti

2014-01-17 06:02

Esu kategoriškai prieš dailės mokyklos privatizavimą, nes tokia gera vieta turi likti miesto VAIKAMS. O kad ūkiškus reikalus būtų lengviau spręsti, miestas gali siūlyti mokyklai naudoti patalpas ir kitoms reikmėms: vaikų būreliams, senjorų užsiėmimams, nebūtinai dailės mokyklos organizuojamiems. Dailės mokyklos administracija turėtų bendradarbiauti, nes kitaip patys turi susivokti, kad iš dangaus pinigai nekrenta...

Svečias

2014-01-17 07:37

Kokie begali būt komentarai? Kiaulių augintojai ir tiek.

Svečias

2014-01-17 09:06

Kurkit, o ne griaukit.
curaredg

2014-01-17 09:09

siulau privatizuoti nacionaline galerija
konarskio dailes mokykla
dailes akademija
ir visas meno institucijas
o menininkams ismoketi nekurybos ismokas
o kuriancius grieztai bausti

Svečias

2014-01-17 10:52

Neleiskime privatizuoti Alytaus dailės mokyklos

Svečias

2014-01-17 12:49

Manau,kad Alytaus dailės mokykla visais laikais buvo Lietuvos dailės lopšys, ir gręsiantis jos privatizavimas padarys žalą visai Lietuvos kultūrai.

Svečias

2014-01-17 16:16

Alytaus miestas kuo toliau, tuo labiau senėja, tad kodėl nepradėti skatinti kaip tik jaunų žmonių grįžti į Alytų. Dailės mokykla vieta, kur yra kuriamos laisvos kūrybingos asmenybės, bet gaila, kad nefinansuojama taip kaip norėtųsi.Čia vieta, kur jaučiamasi arčiau gamtos, o tai labai svarbu augant laisvai asmenybei.

Svečias

2014-01-17 16:56

aš pasirašau po peticija,kad Alytaus dailės mokykla nebūtų privatizuojama.Aida

Svečias

#24 aida

2014-01-17 17:09

vieta graži,nuošali,rami-įtariu,kad savivaldybės ponams seilės tysta įsirengti sau apartamentus su privačiais teniso kortais ir pan.Prisodins dirbtinių palmių,baseinėlius pasidarys ir masažo salonus....

Svečias

2014-01-17 18:30

Jai privatizuosit tai nespesit graficiu valyt nuo nauju,graziu sienu :DD