Dėl išmokų didinimo nėščiosioms,esančioms dekrete iki 2017m.ir išmokų atstatymo iki kriziniam laikui

Dėl išmokų didinimo nėščiosioms,esančioms dekrete iki 2017m.ir išmokų atstatymo iki kriziniam laikui / Pranešimai / Peticija / Komentarai

International

#1 International

2016-07-22 11:17

Kazkodel manau ,kad kaip ir 2015 metais prezidente peticija "atmes"  t.y. tiek seimui tiek prezidente lietuvos pilieciai paskutineje vietoje.

Urtė

#2 Re: International

2016-07-25 12:24

#1: International - International 

 Na prezidentė vaikų neturi. Jei ir turėtų tiek uždirbdama vistiek nesuvoktų, kad paprastas lietuvis, net vidutinę algą gaudamas, iš 40 proc išmokos, vaikelio neišlaikys. Ką jau kalbėt apie orų pačios mamos savęs pasirūpinimą. Ir paskui juokias visi kodėl mamos tokios "nustekentos" atrodo. Logiška gi.. viena būdama gyveni iš šimtaprocentinio atlyginimo, bet dviese išsiversti turi iš 70 ir 40 proc. Tai čia mamos ar vaiko pinigai? Aaaa, abiejų...... :D Kažkaip verkt nesinorėtų, jei net turgoniai bodžiukai po 5 eurus mažiausiai nekainuotų.. barškalo be 10 eurų nenupirksi. Dauguma net nepasvarsto, kad skalbiamųjų priemonių, vandens išnaudojamo kiek padaugėja, juk ir už tai susimokėt reikia. O pati.. pati gi ir oru gyva gali būt.


Svečias

#3 Agnė

2016-08-06 18:48

Truputį esu atsilikusi nuo politinės situacijos- Prezidentė atsako peticijai dar nedavė?

Gerai pastebėta, Urte. Ir, mabau, daugguma pasakys- juk galyt grįšt į darbą. Taip, galim. Taip ir teks daryti, bet man jau dabar verkti norisi pagalvojus, kad metukų lelytę reiks palikti.... Bet vien iš vyro neišgyvensim niekaip, o 7metus atsimokius universitete, dirbant specialiste pagal profesiją antrus metua gaunamų pajamų neužteks net mokesčiams susimokėti... Suprantu, kad lygiuojamės į vakarus. Bet gal pirma padarykime vakarietiškus atlyginimus??? Tada bepigu mamai būti su vaiku savo sąskaita, kai vyras oriai uždirba... 

 


Svečias

#4

2016-08-12 06:46

Idomu per kiek laiko paprastai i tokias peticijas atsakoma ? Kaip ten buvo 2015 metais kuomet analogiska peticija buvo teikiama , po kiek laiko atsakymas gautas ?