Dėl sukeltų kainų ir mažo atlyginimo!!!
Susisiekti su peticijos autoriumi
Pastoviam kainų kėlimui reikia dėti tašką. Sumažinti seimūnų algą ir kanceliarines išlaidas, kad užtektų VISIEM. Kad būtų jų algos ir išlaidos paskirstytos proporcingai su mūsų algomis. Kad galų gale leistu žmogui uždirbti ir pataupyti, o ne kad žmogus gyventų nuo algos iki algos. GĖDA už mūsų seimūnus. GĖDA. Geriausia išeitis būtų iš vis visus juos pašalinti nuo posto ir rinkti visiškai naujus žmones kurie būtų jau patikrinti ir valdžios gavę nepradėtų išsikalinėti kaip dabartiniai. Ant laužo dabartinius, ANT LAUŽO. Išgamos paskutinės.
Andrius-durnas, sakysit
Aš už. Daugiau tokių akcijų – kamsčių bus mažiau, o ir parduotuvių eilėse trumpiau stovėsiu.
O jei rimtai, tokios akcijos ir "streikai" man primena sovietmetį. Pasiilgote centralizuotos politikos, planinės ekonomikos, kad pasigendate valdžios įsikišimo?
Dieve. Aš tikiuosi, kad čia pilnatis kalta ir šita masinė populistinė psichozė greitai baigsis. Ir dar turiu vilties, kad Seimo rinkimuose balsuosite ne už tuos, kurie žadės pakelti MMA ir sumažinti kainas parduotuvėse.
Kita vertus, viltis – durnių motina.
Nes kainos nezmoniskos,nes greit nebe gyvensim,o egzistuosim
Re:
Ne Seimo kompetencijoje mažinti prekių/paslaugų kainas. Konstituciją paskaityk dažniau.
liūdna, kai dar namie yra DU mažamečiai vaikai (mokyklinukas ir darželinukė), plius gyvenu 3 kamb, (54.55 kv.), kuris dar rudenį buvo renovuotas (teks mokėt išsimokėjimą), o gaunant į rankas tik 240 eur_esi niekas, nes tarkim buto mokesčiai sumokami (kaip pvz., gegužės mėn.mokėsiu už vasario mėn. ir t.t.). Va tokia realybė..
| This discussion has been closed. |