Dėl vis dažniau pasitaikančių moterų orumą žeminančių pranešimų žiniasklaidoje
Susisiekti su peticijos autoriumi
Juk būtent tie, kurie naudojasi prostitučių paslauga yra - smurtautojai . Pagalvokite, ar norėtumėte, kad jūsų dukra užsiimtu tokia veikla.
Nepritariu sekso darbuotojų žeminimui, jų stūmimui į visuomenės "paraštes" ir tokios susiklosčiusios padėties palaikymui!
Re:
Aš irgi pritariu, kad prostitucija - tai smurto forma prieš moteris, vaikus, rečiau vyriškius. Tai nėra "tiesiog paslauga", tai visuomenėje nusistovėjęs galios parodymas.
Re:
„Pagalvokite, ar norėtumėte, kad jūsų dukra užsiimtu tokia veikla."
O koks skirtumas, ko aš norėčiau ar nenorėčiau? Daugybė lietuvių tėvų nenorėtų, jog jų dukros ištekėtų už juodaodžių ar musulmonų, o ypač - juodaodžių musulmonų. Tai kas?
Moterys yra savo kūnų savininkės, jos ir sprendžia, ką su jais daryti.
VILNIETIS UŽ PROSTITUCIJOS LEGALIZAVIMĄ!
Neketinu pasirašyti tokios peticijos. Kodėl?
Manau, kad prostitucijos sureikšminimas ir jos nuolatinis eskalavimas žiniasklaidoje iš tiesų ne tik žemina moteris, bet kartu yra ir nemalonus Lietuvos mentalinį atsilikimą iliustruojantis faktas.
Sekso paslaugos turi būti legalizuotos, kaip kad yra daugumoje pažangausių Europos šalių. Legalizavimo privalumai dideli: 1) valstybinė šio verslo kontrolė; 2) papildomos pajamos biudžetui (o kam dabar jos atitenka - nusikalstamoms šešėlinėms struktūroms?); 3) galimybė pritraukti daugiau užsienio turistų (o čia ir papildomos pajamos apgyvendinimo, maitinimo įstaigoms ir t.t.).
Atvirai sakant, prostitucijoje nematau nieko blogo. Tai - vsuomenei reikalinga paslauga, kuri buvo ir bus. Tik labai gaila, kad dėl mūsų visuomenės daies mentalinio atsilikimo prostitucija vis dar nėra įteisinta.
Imkime pavyzdį iš šaunios mūsų kaimynės - Latvijos. Deja... Tad nesistebėkite, kad iš Lietuvos masiškai emigruoja jaunimas. Niekas nenori gyventi atsilikusioje šalyje.
Reikia ne nieko neduosiančias peticijas kurti, o siekti sekso paslaugų legalizavimo. Tad baikit tą naivią beprasmišką kovą ir pradėkit mąstyti racionaliau.
Kada pagaliau ir lietuviai įgys teisę legaliai verstis ir naudotis prostitucija? Kodėl delsiama legalizuoti?
Re: Re:
Prostitucijos atveju nebe moteris yra savo kūno savininkė, o suteneris. Tai kas sprendžia?
Re: Re: Re:
as tai esu siek tiek is dalies uz prostitucija, kadangi niekas man neturi uzdrausti ar as noriu parduoti kuniska paslauga ar ne, bet esu tik tuo atveju uz jeigu tai butu kazkaip tvarkoma/saugoma visa sita prostitucija kad nevyktu dideliu nesamoniu. taip ir isnaudojimo bus zymiai maziau. na visi sako kad prostitucija isnaudojimas bet pasakykit kuris darbas nera isnaudojimas siais laikais :D
Re: VILNIETIS UŽ PROSTITUCIJOS LEGALIZAVIMĄ!
Aš, kaip ir absoliuti dauguma vyrų ir taip pat dauguma jaunų moterų esu už prostitucijos legalizavimą ir apmokestinimą.
Re: VILNIETIS UŽ PROSTITUCIJOS LEGALIZAVIMĄ!
#8: VILNIETIS - VILNIETIS UŽ PROSTITUCIJOS LEGALIZAVIMĄ!
Pavyzdžių net nereikia toli ieškot. Dorovingoje ir visų davatkų dievinamojo tarpukario Lietuvoje prostitucija buvo legali - kaip ir carinėje Rusijoje. Tai kas, po galais, turint tokį įdirbį, trukdo?
| This discussion has been closed. |