Lietuvos Pensininkų Susivienijimo peticija
Susisiekti su peticijos autoriumi
Pasirašiau peticiją nes pensininkų problema labai, labai skaudi Lietuvoje. Nors... esu įsitikinęs, kad tokios elektroninės peticijos net neišžiūrimos. Reikia jungtis į vieningą bendruomenę visoje Lietuvoje. Yra tų pensininkų organizacijos, bet jų vadai pasirodo tik tada kai juos "leidžia" valdžia, ar turi jiems "užsakymą". O aš manau, kad susivienijus į vieną pensininkų bendruomenę mes galime save apginti realiai.Visa viltis tai aktyvios bendruomenės.
Pensininkai - pamirštoji karta, nesvarbu, kai kam, kad gyvena ten, kur sukurė dabartiniai pensininkai. Peticija primena, kad jie yra ir kad jiems reikia dėmesio kaip ir kiekvienam, nevalia pamiršti savo tėvų ir senelių, o rūpintis svetimšalias - nežinia kodėl nemylinčiais savo Tėvynės, o bastantys po pasaulį...Šiandien per "Žinių radiją" girdėjau, kad Anglijos karalienė paskelbė, "nors man 82 metai, bet aš dar noriu tarnauti savo žmonėms". Deja, Lietuvos Konstitucijoje panašių žodžių nėra...ar ne todėl Lietuvoje paprasti žmonės palikti patys sau?
Re:
Kviečiu visus jungtis - tapti mūsų Lietuvos pensininkų susivienijimo nariais. mes už kartų solidarumą, mes už teise visiems vienodas, mes už paprastus žmones. Mes siūlome Lietuvos Konstitucijos pataisą: "Lietuvos Prezidentė, Seimo nariai ir Vyriausybės nariai tarnauja tautai - Lietuvos žmonėms". Ateikite pasmus, nesvarbu, kur gyvenate, mes norime apjungti visą Lietuvos visuomenę, užtenka, kad partijos skaldo Lietuvą, visos organizacijos kas sau - tai neteisinga.Vienybė - mūsų jėga!
Dėja dabar tuo negalime pasidžiaugti.
| This discussion has been closed. |
“Asociacija vienija visos Lietuvos pagyvenusius žmones - pensininkus ir aktyviai dalyvauja Lietuvos Respublikos visuomeniniame viešajame gyvenime, siekdama kartų solidarumo ir bendradarbiavimo. Lietuvos Respublikos teisinėmis priemonėmis gina Lietuvos Respublikos piliečių, pagyvenusių žmonių - pensininkų ir neįgaliųjų konstitucines teises, padeda Lietuvos Respublikos seimui ir Vyriausybei formuoti ir įgyvendinti bendrąją socialinę politiką ir užtikrinti socialinį saugumą. Bendradarbiauja su savivaldybėmis ir jų Tarybomis.” (išrašas iš Valstybinė Įmonė Registrų Centras).