Dėl vis dažniau pasitaikančių moterų orumą žeminančių pranešimų žiniasklaidoje

Quoted post

VILNIETIS

#8 VILNIETIS UŽ PROSTITUCIJOS LEGALIZAVIMĄ!

2015-10-17 10:49

Neketinu pasirašyti tokios peticijos. Kodėl?

Manau, kad prostitucijos sureikšminimas ir jos nuolatinis eskalavimas žiniasklaidoje iš tiesų ne tik žemina moteris, bet kartu yra ir nemalonus Lietuvos mentalinį atsilikimą iliustruojantis faktas.

Sekso paslaugos turi būti legalizuotos, kaip kad yra daugumoje pažangausių Europos šalių. Legalizavimo privalumai dideli: 1) valstybinė šio verslo kontrolė; 2) papildomos pajamos biudžetui (o kam dabar jos atitenka - nusikalstamoms šešėlinėms struktūroms?); 3) galimybė pritraukti daugiau užsienio turistų (o čia ir papildomos pajamos apgyvendinimo, maitinimo įstaigoms ir t.t.).

Atvirai sakant, prostitucijoje nematau nieko blogo. Tai - vsuomenei reikalinga paslauga, kuri buvo ir bus. Tik labai gaila, kad dėl mūsų visuomenės daies mentalinio atsilikimo prostitucija vis dar nėra įteisinta.

Imkime pavyzdį iš šaunios mūsų kaimynės - Latvijos. Deja... Tad nesistebėkite, kad iš Lietuvos masiškai emigruoja jaunimas. Niekas nenori gyventi atsilikusioje šalyje.

Replies


Svečias

#16 Re: VILNIETIS UŽ PROSTITUCIJOS LEGALIZAVIMĄ!

2015-10-25 10:23:24

Taskas

#22 Re: VILNIETIS UŽ PROSTITUCIJOS LEGALIZAVIMĄ!

2016-03-17 15:26:50

#8: VILNIETIS - VILNIETIS UŽ PROSTITUCIJOS LEGALIZAVIMĄ! 

Pavyzdžių net nereikia toli ieškot. Dorovingoje ir visų davatkų dievinamojo tarpukario Lietuvoje prostitucija buvo legali - kaip ir carinėje Rusijoje. Tai kas, po galais, turint tokį įdirbį, trukdo?


Svečias

#38 Re: VILNIETIS UŽ PROSTITUCIJOS LEGALIZAVIMĄ!

2016-03-18 03:30:01

#8: VILNIETIS - VILNIETIS UŽ PROSTITUCIJOS LEGALIZAVIMĄ! 

 Ateis laikas ir visuomenė supras, kad prostitucija yra liga ir gydys tokią visuomenę nuo šios ligos. Vienas žymus psichiatras mums paskaitose pasakojo, kad nei viena sveika moteris netampa prostitute šiaip sau - tai yra psichinis pažeistumas. Todėl tos šalys, kurios apmokestina tų ligotų moterų kūnus, legalizuodamos prostituciją, tik žlugdo savo šalį. Pinigų niekada neužteks, o iš gyvenimo patirties irgi matau, kad palaidumas niekam neatnešė laimės, nei toms palaidoms moterims, nei jų vaikams, todėl tą palaidumą reikia gydyti, o ne skatinti apmokant už jį. Gėda naudotis nesveikos moters kūnu ir iš mokesčių už naudojimąsi juo tiesti kelius, statyti ligonines, mokyklas. Gėda tokiai visuomenei, kuri tai toleruoja ar net skatina. Tegul būna atpildas Jums, vilnieti, už tokias Jūsų mintis (kad atpildas bus -  žinau, stebėkite savo gyvenimą).