Nepritarimas šauktinių kariuomenei / Disapproval of renewed military conscription in Lithuania

Quoted post

Uz LT

#10

2015-05-19 14:39

Pasisakau prieš tokią peticiją. Aš už laisvą stiprią ir nepriklausomą Lietuvą, su žmonėmis kurie supranta savo pareigas ir atsakomybes. Saugoti savo kraštą, savo šeimas. Ir nepasiduoti melui ir blogiui. Ir labai gaila, kad šauktiniai buvo panaikinti.

Replies

holms

#63 Re:

2015-05-23 21:45:52

#10: Uz LT -  

 Mokekit man 20$ uz valanda (mano dabartine stafke) ir as eisiu daryt ka tik norit :) Kodel as turiu mesti savo sunkiai iskovota pozicija geroj kompanijoj, buta senamescio centre kuriam turiu sutarti 2 metams, savo muz. projekta ir dar 100 darbu? Vardan to kad buti patranko mesa pries milijonine armija, vadovaujama kazkokies diedais kurie gyvenime nemate kompiuterio, kuriu strategijos zinios out of date 40tiems metu? Ta prasme rimtai, jus kuria vieta galvojate? :)

Kokiu pagrindu as turiu pasitiket musu valstybe kuri ispradziu loja, atsisako vest dialoga, o poto stebiasi kad juos 'rusai puola' :) Siaubas tamsta kad norit aukoti savo gyvybe del kazkokiu senu marazmatiku ir ju ambiciju :) Visa europa saiposi is lietuvos lojimo, nes europa siekia dialogo su priesu, o ne karo :) Lietuva yra karo provokatore mano akimis. Strategiskai mastant tokia maza salys verta tik greito reagimo burio, o frontas turetu but kokia lenkija :) Mes perdaug UNESCO paveldo turim kad isvis cia drist svajoti apie fronta :) Paleis tau 100 BUK'u ir nebus nei tavo vilniaus nei kauno nei klaipedos, per maziau negu 10min. jeigu netgi cia rusu kaireiviai pesciom atkeliaus, is vilniaus nieko gero neliks, jau patikek :) Ar tikrai to norit? As nenoriu. vat ir nustokit cia vaidinti aukas, ir geriau saugokit miesta nuo visokiu beprociu,pvz nuo karo provokatoriu, saugokit savo pavelda, ir kofliktu kurstitojus :) Pagal mane jau geriau but okupuotam negu isbombarduotam :) Bus kaip Donestske ir Luhanse, neliks  nei vieno namo, ir poto turbut stovesit ir sakyt "na mes bent bandem apsiginti".. ania? o kur poto gyvent??? Durnio laivas sakyciau tamsta, durnio laivas :)