Nepritarimas šauktinių kariuomenei / Disapproval of renewed military conscription in Lithuania

Quoted post

Išmokime apsiginti

#1 Kitu kampu

2015-05-19 09:27

Mielas Lietuvos jaunime,

Prieš pasirašydami šią peticiją gerai pagalvokite ir klausykite sveiko proto. Žvelkite toliau, nei tik ši diena.

Labiausiai man patiko M. Mikutavičiaus žodžiai, kad moteris 9 mėn. sugeba išnešioti kūdikį, tad ir jaunimas tuos mėnesius gali panešioti ginklą ir kuprinę. Pasižiūrėkite ir kitų žymių žmonių pasisakymus, gal rasite atsakymus į iškilusius klausimus.

http://y2u.be/Y4gwUUksIMs

Taikos ir ramybės jums visiems.

Replies

dar kitu kampu

#2 Re: Kitu kampu

2015-05-19 10:33:38

#1: Išmokime apsiginti - Kitu kampu 

 Kodel? nes zymus zmones (vadinamas elitas siais laikais) yra visada ir negincijamai teisus? sakyciau "rimtas" argumentas tamstos. 

bet paskutine fraze noreciau papildyti - vietoj karo propogavimo taikos ir ramybes mums visiems. 


Svečias

#27 Re: Kitu kampu

2015-05-20 13:01:32

Nemanau, kad Jūsų palyginimas yra tikslus. (T.y pačio Mikutavičiaus) Moteris šiuo atveju vaiką nešioja devynis mėnesius savo noru. 


Svečias

#29 Re: Kitu kampu

2015-05-20 13:26:47

#1: Išmokime apsiginti - Kitu kampu 

 Moterims pastoti ir gimdyt įstatymas neverčia kol kas...


Svečias

#30 Re: Kitu kampu

2015-05-20 13:29:14

#1: Išmokime apsiginti - Kitu kampu 

 Man tai kitas klausimas kilo: o kaip ginsis moterys, vaikai, seneliai? Ar šauktiniai - nėra viso labo "patrankų mėsa"? Ir, kaip moteris, tuos mėnesius nešiojusi ir gimdžiusi, visai nedegu noru kad mano vaikas kada nors taptų ta "mėsa", nes valdžiai taip pigiau!

activision4

#33 Re: Kitu kampu

2015-05-20 18:20:45

#1: Išmokime apsiginti - Kitu kampu 

 Tu prieš rašydamas galvoji ką tu rašai? Man yra 20 metų,turiu mažametį sūnų. Net negyvenu Lietuvoj. Kokia teise jie turi manęs prašyt, kad eičiau tarnauti i kariuomenę? Man Lietuva nieko nedavė, kodel as jai turiu aukoti savo 9 mėnesius. Kas mokės mano paskola, nuoma, mokesčius?

Jonas

#60 Re: Kitu kampu

2015-05-23 14:20:05

Po šia peticija renkasi informacinio karo prieš Rusiją aukos, ir tai nėra jokia antikarinė akcija - Tai yra pati tikriausia karo vanagų ir patrankų mėsos proamerikietiška propaganda, kurio tikslas yra klasikiniu būdu nukreipti dėmėsį nuo problemos esmės - JAV/NATO bandymo sukurstyti III Pasaulinį karą, - priešinga kryptimi ir dar kartą pakurstyti rusofobinę isteriją. Klasikinė false flag akcija. Tokių mitingų tikslas yra klaidinti visuomenę, o ne jai aiškinti tikruosius karo kurstytojus, jų planus, ne mobilizuoti visuomenę, o ją skaldyti, kad būtų galima vėliau kare prieš Rusiją ją panaudoti patrankų mėsos pavidalu. Aš klydau, galvodamas,kad ten rinksis pacifistai - ten renkasi oficialios propagandos aukos, kurios reikalingos tik pakurstyti karą, įtraukti kuo daugiau naivuolių, kad juos būtų galima kontroliuoti, diskredituoti pačią pacifizmo idėją. Rusijos kariuomenė, JAV/NATO, LIetuvos karo vanagų teigimu, jau metai kariauja Ukrainoje, tačiau nėra nei vieno įrodymo, kad ji ten būtų - visi daliniai, ginkluotė pagal identifikacinius numerius yra registruoti JTO, tačiau nėra nei vieno įrodymo iš visamatančios JAV, kuri tokius įrodymus paskelbtų nedelsiant ir trimituotų 24/7 online režimu visam pasauliui jau metai, Tačiau tyla, kuri neginčijamai byloje - jankiai meluoja, kaip visada. Bet kokiame mūšyje yra žuvusieji, sužeistieji ir karo belaisviai,kurie atsiranda nepriklausomai nuo jų valios ar valio jų vadovybės, tačiau Kijevo fašistai jau metai negali jų pateikti dėl banalios priežasties - jų ten nėra. Jankių galvažudžiai yra, O Rusijos karių nėra. Dėl Krymo - 2014-03-16 Krymo gyventojai referendumo būdu absoliučia balsų dauguma -dalyvavo 86 proc. balso teisę turinčių gyventojų, už prisijungimą prie Rusijos - istorinės ir etninės savo Tėvynės, -balsavo 97 proc., - aiškiai pareiškė savo valią, ir tai yra tautų teisės į laisvą apsisprendimą realizavimas. Jokia JAV/NATO karo nusikaltėlių gauja neturi teisės kištis į ne savo reikalus. Nepasirašinėk už valdiškas peticijas - jos tave nuves į branduolinę katastrofą. Kovok už savo ateitį ir vyk jankių galvažudžius iš Marijos žemės - tik tokiu atveju tu užsitikrinsi sau ateitį. #1: Išmokime apsiginti - Kitu kampu 

 

holms

#62 Re: Kitu kampu

2015-05-23 21:42:43

#1: Išmokime apsiginti - Kitu kampu 

 Mokekit man 20$ uz valanda (mano dabartine stafke) ir as eisiu daryt ka tik norit :) Kodel as turiu mesti savo sunkiai iskovota pozicija geroj kompanijoj, buta senamescio centre kuriai turiu sutarti 2 metams, savo muz. projekta ir dar 100 darbu? Vardan to kad buti patranko mesa pries milijonine armija, vadovaujama kazkokies diedais kurie gyvenime nemate kompiuterio, kuriu strategijos zinios out of date 40tiems metu? Ta prasme rimtai, jus kuria vieta galvojate :) Kokiu pagrindu as turiu pasitiket musu valstybe kuri ispradziu loja, atsisako vest dialoga, o poto stebiasi kad juos 'rusai puola' :) Siaubas tamsta kad norit aukoti savo gyvybe del kazkokiu senu marazmatiku ir ju ambiciju :) Visa europa saiposi is lietuvos lojimo, nes europa siekia dialogo su priesu, o ne karo :) Lietuva yra karo provokatore mano akimis. Strategiskai mastant tokia maza salys verta tik greito reagimo burio, o frontas turetu but kokia lenkija :) Mes perdaug UNESCO paveldo turim kad isvis cia drist svajoti apie fronta :) Paleis tau 100 BUK'u ir nebus nei tavo vilniaus nei kauno nei klaipedos, per maziau negu 10min. Ar tikrai to norit? As nenoriu. vat ir nustokit cia vaidinti aukas, ir geriau saugokit miesta nuo visokiu beprociu,pvz nuo karo provokatoriu

marija

#77 Re: Kitu kampu

2016-05-22 08:53:32

#1: Išmokime apsiginti - Kitu kampu 

 Tegul tas elitas ir eina tu kupriniu ir ginklu nesiot,jo turtus ir ramybe turi saugot neelitas,kodel ?Elito vaikai po uzribius issilakste mokslu ir verslu semtis,o vergetom nera tokios galimybes,nes ju tevai nesugebejo prasmukt prie auksinio lovio ir visokiu europiniu pinigu plovimo.Tad eiliniam tas Jusu ponai saugumas manau neaktualus,saugokit savo gerove patys.