Už vandenlenčių parką prie Balžio ež. Vilniuje

Quoted post


Anonymous

#7

2015-04-23 14:28

Tikrai puikus sportas ir būčiau labai už išsaugojimą ir net naujų tokių parkų steigimą Lietuvoje. Bet žinot kas pas mus žiauru? Kainos. Teko gyventi ir atrasti šitą sportą Vokietijoj. Tai ką galiu pasakyt: 20 min pas mus kainuoja maždaug tiek, kiek ten 2 valandos. O viena valanda pas mus maždaug dvigubai brangiau negu ten visos dienos bilietas. Aš taip paskaičiavau, kad nuvažiuot į tą miestą, kur gyvenau, ir pavažinėt visą dieną (net ir pridedant kelionės išlaidas) man kainuotų maždaug tiek pat, kiek Lietuvoj dvi valandos. Be to, ten ir trąsa daug geresnė. Liūdna šiek tiek, kad pas mus taip.

Jei kam įdomu, čia galima "prachekint" daugelį Vokietijos parkų. Gaila, kad anglų kalba nelabai kur duoda pasirinkt, bet skaičiukus visi pažįstam :)

http://www.wasserski.de/

Replies

Just saying

#13 Re:

2015-04-24 06:57:22

#7: - Tavo miestely, matyt, buvo 5 ar daugiau taškų sistema, kai ant sistemos vienu metu plaukia daug žmonių ? Jeigu pvz. liepkalny paleistum tik vieną žmogu ant keltuvo, turbūt valandos kaina nebūtų 9 EUR :)

-M

#18 Re:

2015-04-25 10:31:00

#7: -  

 Nelyginkit 2,0 sistemu su pilnu parku, ratu vaziuojant gali vazinetis zenkliai daugiau zmoniu, tai leidzia tureti zemesnes kainas. Parkas ratu yra daug didesne investicija negu paprasta sistema, kadangi sunku gauti tokio dydzio parama vystosi daugiausia tik sistemos, o jose, kadangi uzima visa sistema, kainos didesnes. Be to turime analogiskas europinems kainoms jei ziuresime i sistemas, o ne i pilno dydzio parkus.