UŽ motinystės(tėvystės) išmokų atstatymą 2015 m.
Susisiekti su peticijos autoriumi
Re: Re:
tai teisinga butu pvz kai anksciau sumazino buvau pirmosios dukros atostogose ir man sumazino antriem metams o dabar esu sunaus atostogose rugpjuty jam metukai bet busiu priversta eiti i draba nes neisgyvensim tai kuo mes prastesnes ....
Re: Re:
kai suplanuosit ir turesit visai kitaip galvosit. Metai tai tiek nedaug.
O kodel tie teveliai,kur pries isigaliojanti istatyma turi buti nuskriausti,jeigu jie gauna pinigus ir tarkim dar lieka 2metai gauti pinigus kaip dbr ta 40proc. Tai irgi galetu gauti tuos antrus metus pagal nauja istatyma 85proc.
Re:
SVEIKI,
Pasiskambinkite i darbo teise, ten papasakosite savo situacija ir jie JUms atsakys. Man rodos, kad neturi teies atleisti, nesuzinojusi nieko nepasirasinekite!
Man idomu, ar mums butu pakeistos ismokos, jei mes dabar iseiname i motinystes atostogas nuo balandzio (dar pagal sena istatyma ), o naujas isigaliotu tik nuo liepos 1 d.?
Tikrai, jei neatstatys butu absurdiška. Kaip neteisinga tų jaunų šeimų atžvilgiu. Juk jaunos šeimos, katik pasibaigę studijas, tikrai jų uždarbiai nera dideli, juk tai karjeros pradžia, kaip gimdyti jauniems, kuomet tokios išmokos. O juk pasiekus kažkokių darbo aukštumų, įgijus patirties ir pradėjus gauti normalų atlyginimą, iš kurio 40% bųtų įmanoma išgyventi, gimdyti jau gali būti ir per vėlu.
Re:
Teisingai, labai neteisinga. Apksritai, neteisinga buvo sumažinti išmokas. Atlyginimai jau ir taip pas mus juokingi, o dar kai jo gauni tik 40%.
Svečias
O ką daryty tiems, kurie išėjo po įstatymo pakeitimo, kai daugelis pradėjo dirbtinai pasidaryti didelius atlyginimus? ir šiuo metu pirmus metus gauna 70 proc. , o antrus gaus 40? :)
juste
neaktualu. Jau buvau dekrete du kartus su zymiai mazesnem ismokom.
Skatinkite gimstamuma !
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |