Dėl sukeltų kainų ir mažo atlyginimo!!!
Susisiekti su peticijos autoriumi
Re:
o kodel jaunimas turetu islaikyti pensininkus????? jie kai bus tokio amziaus - negaus nieko. nebus net tos SISTEMOS juk.
Re: Re:
Sveiki,
Kvailas 1302 komentatoriaus svečio klausimas "o kodel jaunimas turetų išlaikyti pensininkus?????"...
Man tikrai dar labai toli iki senjorų amžiaus , bet esu lietuvė ir labai gerbiu savo tėvelius, senelius, protėvius... ir t.t.
Į labai EGOISTIŠKĄ ir NEPATRIOTIŠKĄ (mano nuomone) klausimą, atsakau : "Todėl, kad JIE, dabar gėdingai pagal realias galimybes ir poreikius, neoriai ir daugelis net nepadoriai SKURSTA, o darbingo amžiaus būdami sąžiningai ir ilgus metus nesimuliuodami DIRBDAMI , IŠLAIKĖ BIUDŽETĄ,... Tai yra ... daugelio JŪSŲ, esamų JAUNUOLIŲ ar būsimų VAIKŲ ir VAIKAIČIŲ... VALSTYBĖS lyg šiol išlaikomas (pilnai ar dalinai) subsidijuojamas paslaugas (darželius, gydymą poliklinikose, mokyklas, gimnazijas, gaunamas nedarbo ar kitas socialines pašalpas, kompensacijas ir t.t.)
Labai gerai pamenu kaip Butkevicius tvirtino kad kainos nekils.Tai ka valdziazmogi, apsimelavai.....?Lauk is valdzios,uzteks tau mulkinti zmones...
Produktų, paslaugų kainas nustato keletas prekybos centrų. Kurie susitarę, kokį kainų lygį laikyti. Va kodėl yra užmerkiamos akys ir neieškoma įrodymų dėl akivaizdžių kartelinių susitarimų?
| This discussion has been closed. |
Re:
#1295: -
o jus nemokekit. ko mokat???? jeigu mokat, tada ka valgot???/ nera jokios logikos. neimanoma isgyventi is tiek pinigu-bet jus gyvenat. ..... jeigu negaletumet isgyvent-senai butumet iseja i gatves kelti revoliucijos.....bet neinat. nes bijos. tyliai kenciat. TAI AR CIA GYVENIMAS????