DĖL NESKIEPYTŲ VAIKŲ NEPRIĖMIMO Į IKIMOKYKLINIO IR (AR) PRIEŠMOKYKLINIO UGDYMO ĮSTAIGAS
Susisiekti su peticijos autoriumi
RITA
Aisku, kad tai kiekvieno is tevu apsisprendimo teise, bet nerasinekit ir neteisybes, kad neskiepyti sveikesni. Mano abu vaikai (5 ir 12 metu) skiepyti visais skiepais ir yra sveiki ir stiprus, dukra gal viena karta gavo antibiotiku , o sunus per penkis metus is vis nera vartojes absoliuciai jokiu vaistu. Taip , kad tai lbai individualu.
Re:
hiperaktyvus vaikai buna dazniausiai nuo maisto,kuris siais laikais modifikuotas.tai tada lai buna peticija ir cipsams,ir grudams,ir bulvems,darzovems.viskas nesveika
Re:
kažin ar atliko tyrimus ir nustatė, kad autizmas nuo skiepų? juk autizmu ir be jokių skiepų galima sirgt. o sumąstyt, kad visos bėdos nuo skiepų nelogiška.
aš tai nesirašysiu, aš už tai, kad liktų daugiau vietos darželiuose :)))))))
Re: Re:
Oficialiai mokslu jau yra nustatyta, kad autizma sukelia aplinkos tersalai. O tai gali buti viskas, ko mes neisvengsime su oru, maistu, higienos priemonemis, kosmetikos priemonemis ir t.t. Tersalu yra vaistuose ir vakcinose. Tad norima valstybes padaryti, kad ir cia jau nebegaletume rinktis - kuo gydytis ir skiepyti ar neskiepyti.
Rita
Uz laisve rinktis. Uz tevu atsakomybe pries savo vaika ir save. Grieztai pasisakau pries vakcinas. Neskiepyto, niekad nesirgusio keturmecio Mama.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Ei, "demokratijos" sarge, prasau neuzsiimti antivalstybinem provokacijom siame reikale. Taip ir regiu jusu juodus keslus. Seniai stebiu sita reikala ir matau, kad daroma tikrai negraziai. Nepainiokite to su antivalstybine politika.
Sveikatos ministerija o ypac p. Andriukaitis ziuri tik i nauda sau,tai yra tik politika ir pinigai.Niekam nerupi kazkieno vaikai!!!!Kur yra tikra statistika Lietuvoje vaku nukentiejusiu nuo skepu?!Demokratija ir yra pagryndas si peticija!Sekmes.
| This discussion has been closed. |