DĖL NESKIEPYTŲ VAIKŲ NEPRIĖMIMO Į IKIMOKYKLINIO IR (AR) PRIEŠMOKYKLINIO UGDYMO ĮSTAIGAS
Susisiekti su peticijos autoriumi
Re: Re:
taip, JAV mokslininkai oficialiai nustate, kad autizmas nuo skiepu.Deje ir brolio vaikui taip nutiko, gyditojas pasake kad tai salitinis poveikis po skiepo
PAS MUS KAŽKAIP TYLI TĖVAI, KURIŲ VAIKAI YRA NUKENTĖJĘ NUO SKIEPŲ... kalba tik sveikatos ministerija, kuri kuria gestapo stiliaus įsakymus ir panašiai... gal laikas pradėti kalbėti ir kitai pusei, nes dabar pasisakantys prieš yra laikomi kažkokiais trenktais netradicinės medicinos atstovais... o užsieny laimimos bylos dėl skiepų žalos ir kyla skandalai dėl nuslėptų duomenų apie skiepų žalą... o pas mus tylu ir gražu, kurpiama kaip PRIVERSTI skiepyti vaikus
Ministro isakymas.. kas tai ? Istatymas ?? Demokartineje valstybeje vienas zmogus raso isakyma kurio turi paklusti visi. Man tai panasiau i istatyma. Tai kam tada reikalingas seimas, prezidentas. O gal as kazko nezinau ar ne taip suprantu, gal si isakyma jau palaimino seimas ir prezidente ? Ir jie visi mano, kad neskiepyti vaikai Lietuvai nereikalingi ?? Gerai skiepai ar ne - labai plati tema, as sau neturiu vienareiksmio atsakymo. Tai turi spresti kiekvienas asmeniskai. Blogai tai, kad informacija sia tema teikia tie patys kurie siulo "preke".. sunku issivaizduoti, kad med. atstovai gali teikti objektyvia info.. pjauti saka ant kurios sedi. Dar man nesuvokiama, kaip gali buti privaloma sveikam, neserganciam vaikui suleisti vaistu (skiepa) nuo kurio jis gali neisgyventi ! Juk taip raso info lapelyje, tik ne atvirai o medicininiais terminais.
Kazkas rase: neskiepyti gyvena skiepytuju saskaita, tad nenorintys skiepyti savo vaiku (nusiteike pries skiepus) vykdami i saly A tegu nesiskiepija nuo ten "gyvenancio" viruso B. Ar reiktu suprasti, kad salyje A isgyvenama tik skiepytu turistu saskaita ?
Prievarta yra toks sh..das.. man sunku suvokti, kad tai vyksta siais laikais, dabar, cia.
Deja, skiepai (nuo tymų, raudonukės, poliomielito - kuriuos bandoma prievarta įteisinti ir Lietuvoje) privalomi viso labo tik 4-iose Europos šalyse - Vengrijoje, Rumunijoje, Bulgarijoje ir Kroatijoje. ...Baimėje išaugintas mąstymas vis dar įkalintas socializmo vergovėje. Apmaudu, bet bandymas padidinti besiskiepijančių skaičių gasdinimais, prievarta, grasinimais - išryškina Lietuvos požiūrį į save lyg į antrarūšę Europiniame kontekste (kaip ir daugelis kitų atvejų, kai valstybė turėtų ginti savo piliečių teises ir laisves). Gal lygiuokimės į pažangias valstybes – Angliją, Vokietiją, Daniją, Suomiją, Norvegiją, Olandiją, Liuksemburgą, Airiją, Islandiją Austriją, Švediją ir kitas – nors sprendžiamos tos pačios problemos, bet jose nėra privalomų skiepų!!! Pažangūs skiepijimo skatinimo metodai (juos ir taiko būtent tos pažangios išsivysčiusios šalys) - švietimas, mokymai, konsultacijos, tiesioginis bendravimas su abejojančiais tėvais - juos taikant greičiau pasiekiami aukštesni skiepijimo apimčių rezultatai. Prievartos metodas duoda atvirkštinį efektą. Čia negali būti atsakymo – aš už ar aš prieš skiepus. Paklauskite savęs – ar aš UŽ prievartą, ar aš PRIEŠ prievartą ir gasdinimus?
Miela aukletoja, skiepai ir kolektyvinės virusinės ligos niekuo nesusiję, nomis serga ir skiepyti ir neskiepyti.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Bet čia mes galim rinktis ką valgyti, o ką ne. Kalba eina apie prievartini skiepijimas.
Re:
Seniai aišku, kad su tais gydytojais...... Yra atvejų, kad tie gydytojai reikalingi, bet dažniausiai ligas nustatinėja iš veido ir akių spalvos.... Kad ir pavyzdžiui skiepijant vaiką, jis turi būti visiškai sveikas, o tie gydytojai net neturi kaip įvertint jo būklės, o tik nori leist skiepus. IR velniai nenori prisiimt atsakomybės. Jau nebėra kuom tikėt, nes visur pinigai bizniai korupcijos, savų taisyklių įvedinėjimai ir savų interesų siekimas. Baisu kas daros.
| This discussion has been closed. |