DĖL NESKIEPYTŲ VAIKŲ NEPRIĖMIMO Į IKIMOKYKLINIO IR (AR) PRIEŠMOKYKLINIO UGDYMO ĮSTAIGAS
Susisiekti su peticijos autoriumi
Nors mano vaikai skiepyti, bet esu uz pasirinkimo laisve.
Re: Re: Re:
Jei jau ta farmacija tokia bejėgė, tai kaip gi taip gavosi, kad raupai, iki tol nusinešdavę milijonus gyvybių KASMET, buvo visiškai išnaikinti skiepų pagalba? Sakote, kad būtų buvę geriau, jei kasmet tūkstančiai zmonių Lietuvoje mirtų nuo raupų?
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: Užgauliojantis, realyb?s neatitinkantis komentaras.
Manau, kad jeigu būtų sudarytos galimybės skiepytis vienvalentėmis vakcinomis ir jeigu būtų oficiali paramos arba draudimo nukentėjusiems nuo skiepų tvarka, ir dar jeigu šeimos gydytojas sugebėtų kompeteteingai išaiškinti galimą šalutinį poveikį ir jį pateiktų raštu, skiepų priešininkų gerokai sumažėtų...
Re: Re:
Ar paskiepijus vaika ar save, dingsta galimybe (tikimybe) uzsikresti / sirgti liga nuo kurios buvo skiepas? Kiek man zinoma tai tokiu garantiju niekas nedalina....
Na juk kazkaip reikia sumazinti populiacija! Geriausia pradeti nuo maziausiuju
Re: Re: Re: Re:
#37: Nesamone neskiepiti. Nesutinku ileist tokius vaikus i darzelius. - Re: Re: Re:
Ilgiausiai skiepas veikia max 10 metu ir tas yra vienas, visi kiti apie 5 metus, taip kad apie 30 m. nera ka ir bekalbeti.
X
Nesuprantu, jeigu pasiskiepijai vaika nuo visu ligu, ir jautiesi saugesnis, ko bijai neskiepytu? Nesirisa su logika.
As uz laisve pasirinkti:skiepyti ar ne. Jei isatatymas uzdraus neskiepyties lankyti mokymo istaigu- tokia laisve kaip ir apribojama...
O GALIMA PRIES PETICIJA PASIRASYT?
DURNIU LAIVAS
O galima pries peticija pasiurasyt?
durniu laivas :)
Re:
Aš skiepijau savo vaikus visus tris privalomais skiepais, tačiau nepritariu tam kad būtų "priverstinis" skiepijimas. Manau kad kiekvienas iš tėvų turi teisė spręsti ar s kiepyti ar ne. O ne brukti savo nuomonę įkyriai
niekas negali priversti vaika badyti tiek kiek valstybe nori ir kiek jie uzsipirke skiepu yra.
truksta visuomenei svietimo visapusisko, ne reklamos, o svietimo. ne visi ir ne visiems vaikams skiepai yra reikalingi. eina dabar visi konvejeriu. o tokia diskriminacija ir jau patycios yra labai didleis neisprusimo lygis
Skiepai buvo pradėti naudoti dėl žmonių nepakankamo savo prigimties pažinimo ir išprusimo. Dartiniais laikais skiepai masiškai platinami - dėl savanaudiškos farmacinės pramonės veiklos bei medicinos ir valdančiu veikėjų korupcijos, Jau yra pakankamai žinių, kad "skiepijimas" globalizuojamas, siekiant pasirinktinai mažinti žmonių bendruomenės dydį atskiruose regionuose.
Būkime sąmoningi ir būdrus !
Vytautas,
Vilnius
kelis metus, - kad Lietuvoje buvo naudojama vakcina su užkratu
kelis kartus.
| This discussion has been closed. |
Re:
#104: Birute Butenas, JAV -
ir Jums linkime sveikatos.