Dėl pažangaus Pagalbinio apvaisinimo įstatymo
Susisiekti su peticijos autoriumi
Apie tai turetu spresti tie kurie susidure ir medikai. Nes siuo metu svarsto ir sprendzia visiskai nesuprantantys problemos zmones. Juk galiausiai tai bus naujas pilietis, kuris uzaugs ir mokes mokescius! Ir gims branginancioje ir myli cioje seimoje, nes kas pasiryzta siam keliui is tiesu nori vaiku.
Re: Re:
Nu vat nežinot jūs ką aš valgau ir ko nevalgau. O ir nebūtų 50 000 nevaisingų šeimų, nes jos sutiktų savaitėm badauti ar dumblą valgyti, kad galėtų susilaukti kūdikio. Va , kai tiek žinių apie mediciną turintys žmonės sprendžia, kaip žmones gydyti, tai ir kenčia nekalti žmonės. O dėl pareigų tikrai sutinku. Mūsų soc.draudimo sistema ydinga, nes pinigai švaistomi žmonėms, kurie patys save žaloja(tuberkuliozininkams, kurie nebaigia gydymo, diabetininkams, širdininkams, kurie, kaip sakot šūdą ėda ir geria, alkoholikams ir t.t.)
Pasirašiau, nes pasitikiu medikų kompetencija, o "bažnyčios" interesas šiuo atveju man rūpi mažiau nei šeimų, kurios trokšta vaiko, interesai. Taip pat esu nusivylusi, kad taip daug kalbama apie embriono teises, tačiau ignoruojamas faktas, kad priėmus šį įstatymą, bus žalojama jau gimusio ir gyvenančio asmens - moters, sveikata. Kaip moteris jaučiu, kad tam tikrų grupių moraliniai interesai yra nukreipti į moters kontrolę ir visiškai neatsižvelgiama į pasekmes jos sveikatai bei gerovei (tuo pačiu ir visos šeimos gerovei). Gerbkime ir skatinkime šeimas, kurios trokšta susilaukti ir rūpintis vaikais.
| This discussion has been closed. |