KREIPIMASIS VARDAN LIETUVOS!
Susisiekti su peticijos autoriumi
Re:
Kur palikti Vaišvilą? Jisai nedirba nei valstybės tarnyboje, ir panašu kad išvis nedirba. Rašo straipsnius „ekspertams“ ir tiek.
Re: Re:
Nezinau, nepagalvojus parasiau. Atsiprasau, jei kazka netaip. Esu labai pikta ant musu valdzios. Bjauru visa tai, ka jie isdarineja. Jaunimo nebera, bega visi i uzsieni. Liks tuoj vien tik seniai, nieko nesusivokiantys, jeigu nesustabdysim viso sito. Baisu uz musu vaikus, uz ateiti Lietuvos. Reikia sviesti zmones, platint visur sia peticija, kur tik imanoma, eit, sneket, aiskint.
Klaipėdietė
Nesupratau peticijos esmės. Kokia numatoma tolimesnė veikla ir pan. ...?Ko siekiama ja? Man ji nuskabėjo lyg eilinis populistinis lozungas ...
P.S. Nesu politikė ir esu neabejinga...
Pasirasiau ir neketinu savo paraso atsiimti.
Man asmeniskai labai geda uz musu Prezidentes veiksmus.
Ne tik geda, bet ir baisu gyventi tokioj valstybej.
SĄJŪDIS 2
"... tikslas yra Lietuvos piliečių gerovės ir saugumo užtikrinimas;"
Dalinkimės žinia tarpusavyje gerieji žmonės. Tarkimės kaip išmintingai "... susigrąžinti tautinį orumą ir valstybės savigarbą, nes valstybės padėtis yra kritinė, pasiekusi Tautos egzistencijai pavojingą būklę." Burkimės. Dėl tolimesnės veiklos susitarsim.
Tuoj tapsime antraja Siaures Koreja. Baisu gyventi sioj saly man jau darosi.
reikai garintai daugiau ACTO!
visa Lietuva turetu per SV.elykas uzkurti lauzus, ant kuriu sudeti katilus pilnus acto ir garinti acta iki pat vakaro 19.30
UZ Lietuva, uz bobas snargletas ir vaikus!
Lietuvos persitvarkymo Sajudis
Kai idarbinsiu visus savo vaikaicius i darbus Briuselyje ir Lietuvos seime, kai mano giminaiciai visi bus merais bei miesto tarybose, kai jiems visiems odines kedes prilips prie ju uzpakaliu amziams, kai jie gaus milziniskus atlyginimus uz suolu trynima, tada ir bus geras gyvenimas. Tegyvuoja Lietuvos Persitvarkymo Sajudis, tegyvuoja suvereni Lietuva Tarybu Sajungos sudetyje.
Visa laime , kad dar galima emigruot is sitos supistos salies. Kuo toliau is sito ubagyno.
pastaba
Svetainėje siautėja agresyvus kenkėjas. Reikalauju iš valstybės tarnybų tvarkos užtikrinimo.
Jei valstybinės tarnybos darbuotojai netramdys ir nepašalins kenkėjo iš svetainės, tai bus galima daryti prielaidą, kad valdžia bendradarbiauja su kenkėjais.
Juons
Pritariu, bet bijau pasirasyti... Tiesiog bijau represiju is dabartines valdzios ir saugumo puses. Stalinizmas grizta?
Re:
Žmonės jus galvojet einat Lietuvos labui, visai ne pasirašydani peticija jus tampat Lietuvos išdavykais, kremliaus propogandistu sužavėti tapsit ju įrankiu, antešit pilietini kara Lietuvai. Lietuva reike tvarkyt ne peticijom, o stenktis patekt į valdžia per rinkimus arba balsuot už teisingus žmones. Tikrai nesinori jei Lietuvoi bus pilietinis(saparatistinis) karas liet savu krauja, dėl kažkokios propogandos.
| This discussion has been closed. |

SĄJŪDIS 2
Lietuviai,
daug ženklų rodo, kad jau penkis penkmečius Lietuvoje siautėja tie patys ir tokie patys iš CCCP sistemos juodojo laikmečio. Buvusi komunistinė gauja (partija) dabar yra lsdp_ts-lkd_liberalų antilietuviška gauja. Šios gaujos dvidešimtpenkmečio veiklos rodiklius mes visi puikiai žinome. Klaikus skurdas. Lietuvoje galėtų gyventi 25 milijonai žmonių, lygiuojantis į vakarinio ES pakraščio valstybę, tačiau klastingosios gaujos pastangomis Lietuva baigia pavirsti į dykvietę.
Visi visiems ir visais būdais skleiskim žinią apie peticiją. Burkimės gerieji žmonės. Laikas veikti.