DĖL 2015 METŲ LAISVĖS PREMIJOS PASKYRIMO VYTAUTUI LANDSBERGIUI

Quoted post

Zydrunas juska

#502 Re: Re:

2015-11-25 17:52

#56: Jane - Re:  

 kuo jis nusipelne ar jis stovejo pries tankus kai zmones traiske, jei but stovejes tai tada nieko nesakau per ji zmones paliko be darbu ir pinigu nes suknistas vagies gabalas tik vogti ir meluoti mokejo, o dabar su apsauga vaiksto kad niekas neuzmustu...

Replies

Rimas

#521 Re: Re: Re:

2015-11-25 18:13:48

#502: Zydrunas juska - Re: Re: 

 O kokioje valstybėje kovojant dėl savo šalies nepriklausomybės, tas kovas organizuojantys vadai gulėsi po tankais ar lindo po kulkom. Skaitykite knygas. Jei jie tai būtų padarę Prancūzijoje,Čekijoje, Lenkijoje, Latvijoje, Lietuvoje ar kitoje valstybėje, tai vadai būtų žuvę ir visa kova pasidarytų neorganizuota ir dažniausiai pralaimėta (taip įvyko Prancūzijos revoliucijos metu), taip įvykdavo sukilimų siekiant išsivadavimo iš Rusijos Lietuvoje ir Lenkijoje metu. Žūdavo vadai ir nebelikdavo organizuotos kovos.


Svečias

#528 Re: Re: Re:

2015-11-25 18:19:38

#502: Zydrunas juska - Re: Re: 

 Ponas Žydrūnai-na,ir ką konkrečiai iš jūsų p.Landsbergis pavogė?"Kai žmones traiškė",kaip jūs sakot,p.Landsbergis kalbėjo su Gorbačiovu ir kitais,su užsienio valstybių vadovais ir lygiai,kaip ir mes rizikavo ,tik žymiai daufgiau ,savo gyvybe.Jūs turbūt jaustumėt pasitenkinimą,jeigu tankai būtų sutraiškę p. Landsbergį,ar ne?Bet tokie avinai,kaip jūs niekuomet nebūtų tiek padarę,kiek padarė šis,jūsų niekinamas žmogus.Ar jums dėl to ne gėda?