Dėl pilietinio lygiateisiškumo Seimo rinkimuose

Quoted post


Svečias

#9

2015-06-13 05:42

Kai vejas keicia krypti - i virsu pakila siuksles.
Tos siuksles virauja virs musu jau 25 metus - rezultata matome patys. Lietuvos zmones apvogti, apgauti ir pazeminti.
Geriausia visuomenes dalis apacioj, tarp paprastu zmoniu, todel butent ta visuomenes dalis turi siulyti save Lietuvai ir Lietuva bus dekinga jiems uz tai.

Jurijus Subotinas.

Replies

Sesė

#36 Re:

2015-08-10 07:26:46

#9: -  

 Ar tai Subotinas priklauso geriausiai visuomenės daliai?  Ir kiek dar yra visuomeninėse organizacijose "nušokusių nuo proto", kurie save pristato neklystančiais mesijais. Jie daugiausia ir pasireiškia. O kas juos atpažins? Daugelis dorų, kurie galėtų kažką nuveikti niekur nedalyvauja ir yra nežinomi visuomenei. Kas nežinomą išrinks? O ir atrodantys dori, patekę į valdžią pasikeičia. Tai mačiau ne kartą. Teisinga yra patarlė: "Slibinas nugalėtas. Tegyvuoja naujas slibinas".

Ir 1917 m revoliucionieriai iškilo kritikuodami, šūkaudami apie nuskriaustuosius ir kraugerius, o paskui patys daugiausia nuskriaudė ir sunaikino. Tas, kuris daugiausia pažeria kritikos, visų laikomas teisuoliu. Bet reikia paklausti : ką konkrečiai pozityvaus nuveikė, ir kokia to nuveikto darbo kokybė ir apimtis? Ne žodžiais, o darbais mes Tėvynę mylim... Taigi, į tuos pilietinių organizacijų sąrašus  bus įrašyta tiek laukiančių savo eilės pasipelnyti, (net išmesti už borto kagėbistai).

Mano nuomone, tinkamiausias būdas- remti tiesiogiai dalyvaujančias rinkimuose asmenybes, kurios pasirodys vertos pasitikėjimo, nes tiktai jų veiklą ir  gyvenimą, jų pripažįstamas vertybes gali matyti rinkėjai.