Dėl pilietinio lygiateisiškumo Seimo rinkimuose

Sesė

/ #36 Re:

2015-08-10 07:26

#9: -  

 Ar tai Subotinas priklauso geriausiai visuomenės daliai?  Ir kiek dar yra visuomeninėse organizacijose "nušokusių nuo proto", kurie save pristato neklystančiais mesijais. Jie daugiausia ir pasireiškia. O kas juos atpažins? Daugelis dorų, kurie galėtų kažką nuveikti niekur nedalyvauja ir yra nežinomi visuomenei. Kas nežinomą išrinks? O ir atrodantys dori, patekę į valdžią pasikeičia. Tai mačiau ne kartą. Teisinga yra patarlė: "Slibinas nugalėtas. Tegyvuoja naujas slibinas".

Ir 1917 m revoliucionieriai iškilo kritikuodami, šūkaudami apie nuskriaustuosius ir kraugerius, o paskui patys daugiausia nuskriaudė ir sunaikino. Tas, kuris daugiausia pažeria kritikos, visų laikomas teisuoliu. Bet reikia paklausti : ką konkrečiai pozityvaus nuveikė, ir kokia to nuveikto darbo kokybė ir apimtis? Ne žodžiais, o darbais mes Tėvynę mylim... Taigi, į tuos pilietinių organizacijų sąrašus  bus įrašyta tiek laukiančių savo eilės pasipelnyti, (net išmesti už borto kagėbistai).

Mano nuomone, tinkamiausias būdas- remti tiesiogiai dalyvaujančias rinkimuose asmenybes, kurios pasirodys vertos pasitikėjimo, nes tiktai jų veiklą ir  gyvenimą, jų pripažįstamas vertybes gali matyti rinkėjai.