Peticija dėl sovietinių skulptūrų pašalinimo nuo Žaliojo tilto

Quoted post


Svečias

#231 Re: Re: PS

2014-09-24 10:40

#230: sirse - Re: PS 

Dekui uz jusu diskusija. Viska ka jus isvarzdiojot viko tarp ~1944-1953 metais (Stalino laikais). Galiu pasakyti jum, kad dabartine Rusijos valdzia pripazista ir smerkia Stalina uz visus jo blogus dalykus (milionu zmoniu zudymus, tremimus, politinius persikiojimus ir t.t.). Nereikia nekesti tautos ir salies del vieno liderio. Ar mes dabar nekenciam Vokiecius uz Hitleri? Tai as prasiciau nenaudoti terminus kad "Rusija" ar "Rusai" zude ir tremde zmones i Sibira. Po Stalino mirties tuoj pat daugelis buvo paleisti is "Gulag"u.

Jeigu jus dabar matote mes kazkodel esame labai geri draugai su Vokieciais, tai kodel mes negalim buti draugais su dabartine Rusija? Ir ko as noreciau kad zmones atsimerktu savo akys ir pastebetu kaip vakaru propaganda veikia pries Rusija. Musu ziniasklaida skleidzia tik neigiamas zinias, plius, jos identiskos i JAV zinias, ir kyla klausimas kur musu reporteriai, ar jie tiesiog anglu-lietuviu kalbos vertejai? 

Kuom Rusija gali mum padeti? Visu pirma geresniai biznio sandoriais (pvz. "Mazeikiu Nafta" per "Yukos" laikotarpi buvo pilningiausi bendroves istorijoje). 

Ir mano manymu, LLA (Lietuvos Laisves Armija) kuri kariavo uz Lietuvos nepriklausomybe su Nacistais ir Stalinu dabar patys kariautu su NATO ir ES. Nes mes dabar nesame nepriklausomi. Mums NATO sako kiek reikia leisti pinigu i musu kariuomene, ES sako kokius istatymus reikia priimti. Na ar uz tai buvo verta kovoti?

Replies

kaikaris

#236 Re: Re: Re: PS

2014-09-28 18:55:37

#231: - Re: Re: PS 

 žmogeliuk ,negi pats iki šiol sugebi tik maistą perdirbti ir Lietuvoje apie save dergti ,verčiau prašyk atleidimo tų kurie padėjo galvas kovoje prieš raudonuosius okupantus.