Peticija dėl sovietinių skulptūrų pašalinimo nuo Žaliojo tilto

Quoted post


Svečias

#156 Aš nepasirašysiu

2014-08-24 13:51

Aš esu už tai, kad skulptūros būtų atrestauruotos ir pastatytos į vietą. Nesu už sovietus, nesu lojali Rusijai. Esu lietuvė, gyvenu laisvoje Lietuvoje ir stovėjau Baltijos kelyje, kažkada... Ir nematau tose skulptūrose nieko bloga. Jų kaltė yra viena - "gimė" socialinio realizmo įtakoje... Ten ne Leninas, ne Stalinas ir ne Černechovskis...Ten vaizduojami darbo žmonės, studentai... Tai kas su jais negerai, išskyrus, kad jums nepatinka stilius? Kodėl jų vieta Grūto parke? Man, pavyzdžiui, labiau akis bado "vamzdis" prie neries. Kai kam jis patinka, kai kam - ne, Vieniem vienokios asociacijos kyla, kitiem - kitokios... bet tai yra menininko darbas... Žmonės, atsipeikėkit ir atsikratykit fobijų!

Replies


Svečias

#169 Re: Aš nepasirašysiu

2014-08-26 18:47:57

#156: - Aš nepasirašysiu 

 "Ten ne Leninas, ne Stalinas ir ne Černechovskis". Jūs teisi, ten "tik" nukariautos Europos, ypač Vokietijos, tūkstančių moterų žagintojai, pagal statistiką ir apklausą, nuo 7 iki 80 metų amžiaus. Ten "tik" rusų saldofonai, žudę mūsų partizanus, o jų kūnus paniekinamai palikę miestelių aikštėse. Ten tik konvojaus smogikai, lydėję mūsų žmones į prievartinę tremtį. Ten "TIK" mūsų okupacijos, prievartavimo, mankurtinimo vykdytojai ir simboliai. Nežinau, ką Jūs darėte Baltijos Kelyje.

vanagas

#237 Re: Aš nepasirašysiu

2014-09-28 19:05:29

#156: - Aš nepasirašysiu 

 Tikiu ,kad nepasirašysi ,bet tuoj pasirašytum jei ateitu putlerio žmogeliukai ir paprašitu ištremti kaimyną į sibirą.Panašu ,kad buvote burokevičiaus ar paleckio šutvėje.viena iš baubų jūsų kopija.