Del gyvunu vezimo Lietuvos gelezinkeliais

Quoted post

=G=

#131 Re: Re: =G=

2014-07-31 07:00

#130: - Re: =G=

Panele moksleive, jeigu LG "nebūtų sudėtinga išskirti 1 vagoną", tai taip ir būtų padaryta. Kažkaip nepastebėjau, kad pas mus keleiviniai traukiniai yra sujungti iš 10+ vagonų ir jie būtų sausakimši. Kartoju nemokantiems skaityti - traukinyje Vilnius-Kaunas dažnu atveju keleiviais užsipildo tik 2 (du!) vagonai. Apie kokį dar išskyrimą čia galima kalbėti? Kai pradėsite žymiai dažniau važinėti geležinkeliu ir keleivių pervežimo veikla bus nenuostolinga ir nebebus subsidijuojama visų mokesčių mokėtojų pinigais, tada ir bus galima kalbėti apie papildomus atskirus vagonus. Iš principo aš ne prieš, kad jūs keliausite traukiniu su savo gyvūnais, tačiau tik su sąlyga, kad tai bus atskirai nuo to nepageidaujančių keleivių.

Replies


Svečias

#132 Re: =G=

2014-07-31 10:41:09

#131: =G= - Re: Re: =G=

Garbe žodis, nu nors Jums puoda ant galvos daužyk, cia matyt Jus nenorit ar nemokat skaityt.. Aš nekalbu apie jokius papildomus vagonus, ir nesakau kad tie du Jusu vagonai butu išskirti po viena, nesakau, kad i viena leidžiama TIK su gyvunais, kitam TIK paprasti keleiviai. Aš kalbu kad vienas iš tu 2 vagonu butu su ženklu, kad butent tam vagone galima ir su gyvunais + paprasti keleiviai, kuriems netrukdo tie šunys. Gal but į ta Jusu Kauna nevažiuos nei vienas šuo, ir abu vagonai bus sekmingai užpildyti, o gal važiuos vienas šuo tam vagone kur galima su šunimis ir + 60 keleiviu, kuriems šunys netrukdo. Ir lieka tas Jusu pirmas vagonas, kuriame negalima su šunimis ir ten ramiai sedi sau ir važiuoja žmones žinodami, kad net šuns, kates tikrai nebus. Juks Jus sakote, kad vagonu sausakimšu nepastebejote, vadinasi Valio, yra vietos ir keleiviams su šunimis.

Jus tikrai neturite ka veikti.... Ar cia taip visuose forumu ir peticiju komentaruose gyvenate? Nepergyvenkit, Jusu žodis vis tiek nebus paskutinis, kad ir kaip cia ant "nemokanciu skaityti" nuodais spjaudysites.

S

#134 Re: Re: Re: =G=

2014-08-02 13:42:24

#131: =G= - Re: Re: =G=

Ištiesu, aš turiu alergiją mažiems, klykentiems ir ne kokį kvapą turintiems vaikams, tai gal ir juos siūlom i dėžes kišti nuo nepageidaujančių keleivių? Matos, kad rašo žmogus, kuris nelabai supranta apie gyvunų auginimą. Aš, jus, norėčiau 3 valandom įkišti į dėžę ir pažiūrėt ar liksit patenkintas tokia kelione ;)