DĖL 2015 METŲ LAISVĖS PREMIJOS PASKYRIMO VYTAUTUI LANDSBERGIUI


Svečias

/ #343

2015-11-25 12:15

Pasirasau todel,kad vakar Lietuvos seimas su L.Grauziniene priesakyje ir akiplesiskas A.Syso melas net i TV kameras bei kai kuriu LT seime isitaisiuiu taciau tenai buti nevertu zmogystu elgesys perlipo bet kokio padorumo ribas!
As,kaip ir daugelis Lietuvos zmoniu puikiai prisimenu Sajudzio pradzia 1988 birzeli bei visa tolesne Nepriklausomybes atkurimo 1990 Kovo 11 istorija kurioje Profesoriaus Vytauto Landsbergio vaidmuo isties neikainojamas! Jis buvo ir tebera iki siolei tikrasis Lietuvos laisves vedlys!
Yra ir daugiau to meto zmoniu kurie buvo kartu su juo,yra disidentai,kaip kad Balys Gajauskas kuris uz Lietuvos laisve buvo kalinamas apie 30 metu,taciau tuo metu Profesorius V.Landsbergis buvo tikras issivadavomo lyderis,nepabuges ir taip pat savo pavyzdziu bei teisingais pasisakymais padejes samoningajai tautos daliai nepabugti net baisiomis 1991 sausio 13 ivykiu dienomis. Belieka apgailestauti kad kolaboprante okupacine komunistu partija ir jos ideologai bei aktyvistai Lietuvoje nebuvo is pagrindu eliminuoti is politinio gyvenimo......