UŽ motinystės(tėvystės) išmokų atstatymą 2015 m.
Susisiekti su peticijos autoriumi
Ir vel (kaip visada) Valdzia negaili pasalpu tiems, kurie mokesciu isvis nemoka ir gyvena tik is vaiku pasalpu (o sako, kad skatina mamas dirbti). Paziuresim, ar Seimunai atstatys pasalpas tikrai saziningiems ir dirbantiems tevams, kurie galvoja apie vaiku ateiti, o ne apie tai, kaip nusipirkti bambali alaus uz gauta vaiko pasalpa.
Re:
O daugiavaikėms tai išvis jokios nėr paramos:) nors balansuojam dabar jau ant skurdo ribos (mat auginu mažiuką dar kol kas metinukas niekiap negaliu vesti į darželį kad grįžčiau į drabą man jis tooks mažas dar žmogutis)
Aš tai padariau išvadaą kad kažką gauti. nieko valstybei nereikia duoti , nereikia dirbti ,gerti gimdyti vaikus ir jais nesirūpinti tuomet bus pašalpos, lengvatos visokios nemokami maitinimai mokyklinių reikmenų krepšiukai na ir kitos privilegijos)
Juokauju gaila man tokių vaikų .
Re: as
Klystate, mamų norinčių grįžti į darbą antraisiais metais nepadaugėjo - padaugėjo gyvenančių ant skurdo ribos, dėl to priverstų palikus mažylį grįžti į darbą. Ar tai normalu?
taip
labai geras sprendimas,jaunom dirbanciom seimom tai didziule parama pirmais metais auginant vaikuti
Šiuo metu pati laukiuosi. Vaikelis be galo lauktas, planuotas, svajotas. Itin džiaugiamės nėštumu, bet atvirai, esamų pinigėlių išmokos baugina. Dabar auginam dukrytę ir bijau kaip finansiškai reiks išsisukti su 70 ir 40 proc. :(
Džiaugsmą slegia buitiniai klausimai, bet nepaisant priverstinio kuklaus gyvenimo, pasirinkome antrą vaikutį, nes tik jie mūsų ateitis...
Šio įstatymo priėmimas būtų pati puikiausia ir nuostabiausia žinia bei dovana daugeliui šeimų!
taip pat kalbėjom su kolegėm. Dvi bendraamžės sakė pasiryžtų gimdyti dar vieną vaikutį (antrą, o kita trečią), jei tik gražintų ankstesnę tvarką... nes dabar net nesvarsto, kadangi jaučia, kad neišlaikytų, nors noro yra..
Šiai dienai esama tvarka, man regis, skatina šešėlinę ekonomiką arba šeimų neigiamus jausmus.
Įsigalioti įstatymas negali atbuline data. Bet kodėl negali kompensuoti toms, kurios dabar yra neštumo atostogose? Nematau problemų. Gi pensijas kompensavo. Jei pensininkas yra nusipelnės, tai kodėl mamytė ne? Mes gi irgi dirbančios, mokesčių mokėtojos. Dar nesuprantų, kodėl nedirbantys, geriantys nusipelnė už vaiką gauti nežmogiškus pinigus, o kai dirbi, moki mokesčius, tai tau nieko :( Gi išeina, jog mūsų mokesčiai eina jiems, o ne mūsų vaikams, nors tai mūsų pinigai! Tegul bent tada atidirba mūsų labui. Eina tvarkyti aplinkos! Nes mes juos maitinam!
Re: Re:
siuliciau jums kreiptis pas koki psichologa, nes jus mastos neadekvaciai. Kur tu toki maza vaikuti paliksi? Tam vaikui riekia motinos meiles,silumos ir rupescio. O cia eik dirbk ark, mesk vaika i sona ir varyk dirbt. Tai koks tas vaikas uzaugs? Mes ne robotai jei norim padorios visuomenes tai reiktu ir padoriai vaikus isaukleet, o ne pusmeti palaikyt ir mes kam nors ir lekt i darba.
Re:
Zinot tai jus gal ir gyvenkit toj Italijoj, belgijoj, Anglijoj ar Skandinavijoj. Normalios padorios mamos paaugina vaikuti ir po 2 metu sugrizta i darba, o to skurios nori sedet be darbo tos ir sedes ir vien del ju noro naudotis pasalpom nereikia zemint ir varyt ant visu, kad dv mars dirbt.
Re: Re: Re:
Pilnai pritariu... tai sumazina, tai padidina, tokiu atveju turi kompensuoti nesumoketus pinigus, toms kurios gimde 2011-2015m.nes sumos zenkliai skiriasi.
Jei pagimdysiu geguzes 10diena tai man priklausis as taip suprantu nes atostogu vaiko auginimo iseit turiu liepos 5.d? Ar kaip, kas gal gali paaiskinti aiskiau..?
Šiandien premjeras aiškiai pasisakė kad pašalpom nėra pingų Vat taip va
Tai nuo siol balsuosim uz Paksa, kuris sia minti palaiko. O Butkevicius tai daznai nuomone keicia, gal pasiskaitys placiau apie dabartine jaunu teveliu situacija ir persigalvos.
man labai patiko kaip kalbejo gerbiamas Paksas kad turime Lietuvoje stiprinti butent sita taska kad seimos neisvaziuotu gyvent i uzsieni,,, palaikau Paksa!!!!! Maldauju kiekviena diena kad priimtu sita istatyma , auginsiu greitai du vaikus tikrai nera lengva kai gauni kapejkas 40procentu ir neuztenka ant sauskelniu net
| This discussion has been closed. |
Re:
#300: -
todel, kad reikia tureti saika