Ne Automobilių Eismui Laisvės Alėjoje!
Susisiekti su peticijos autoriumi
Dar iki WWII karo "Laisvę šlifavo" ir mano tėtis, ir mano senelis, abu kauniečiai. Todėl ir aš, vilnietis, pasirašau.
Šimtai mokinių ir pradinukų eina į ir iš mokyklos šiuo keliu. Automobiliai tik sukels didnesnę riziką.
Miesto darkymas, ypač piešiant automobilių parkavimą ten, kur dvieačių takas yra.
Juos prie GĖDOS stulpo!
paradoksalus sprendimas
Šis sprendimas apskritai būtų nenuoseklus pradėtos "žaliosiojo miesto" politikos komponentas - "tiesiami" dviračių takai, perkami ekoautobusai, ribojamas parkavimas Rotušės a., stiprinama viešojo transporto sistema ir tada staiga nusprendžiama, kad reikia dovanoti pėsčiųjų zoną miesto širdyje - automobiliams.
Nereikia automobiliu laisvės alejoje.juk tegul žmonėms lieka..ir taip jau daug kur su automobiliais leidžiama..tegul užpakalius pajudins ir paėjės kelis žingsnius :)
Jau geriau tada požeminis garažas, kaip ir Vilniuje, ten po apačia lai ir važinėja, o alėja turi likti be burzgesio.
Mes pasiekėme pergalę: automobilių eismo Laisvės alėjoje nebebus!
Džiaugiamės šiandien surengtoje spaudos konferenciijoje Kauno miesto vadovų išreikšta pozicija, kad automobilių eismo po rekonstrukcijos Laisvės al. nebebus ir dėkojame visiems, pasirašiusiems šią peticiją. Mūsų organizuoti veiksmai davė rezultatų. Parodėme, kad galime susitelkti svarbiam tikslui ir valdža bus priversta skubiai reaguoti.
Kartu norime atkreipti dėmesį, kad automobilių viršenybės prieš pėsčiuosius ir dviratininkus problema Kaune niekur nedingo. Jei ir toliau būsime aktyvūs ir demonstruosime savo poziciją, mieste situacija gerės.
| This discussion has been closed. |
Vaikštinėja po miesto centrą pėstute.
Laisvės alėjoje labai smagu,
Kai nereikia uostyti automobilių bezdalų...