Dėl seimo narių skaičiaus sumažinimo
Susisiekti su peticijos autoriumi
Re: Peticijos autorius
Peticija tik pradžia.Surinkus labai didelį skaičių bus kitas eptas kurį jau žinau.Svarbiausia didelis aktyvumas būtų.Pagarbiai
bardakas
Reik netik sumazint, reik paleist visa seima su visais grazuliais ir kitais protiskai atsilikusiais zmonem ir surinkt nauja daug mazesni seima
Sveiki, visiskai sutinku, kad Seimo nariu skaiciu reik mazinti, patarejus perpus, algas irgi perpus, ju vadinamai kanceliarijai skirti minimalia alga atitinkancia suma, o ne kaip dabar apie 600 eur ir daugiau lesu kad papildytu valstyves biudzeta. Reik daugiau investuoti i tautos ateiti, moksla, o ne i kariuomene. Reikia stengtis buti tarp valstybiu pirmuniu sarase, o ne paciam saraso gale.
Aš būčiau už visus šios peticijos pasiūlymus, bet jus nemąstot blaiviai. Peticija nieko verta jeigu jos padoriai neapsvarstys, o kuris seimo narys norės ją svarstyt su tokiais pageidavimais? nori atimti kažką iš jų, turi ir duoti. Pavyzdys būtų, šiektiek padidinti atlyginimus likusiems seimo nariams.
Kuris iš jūsų sutiks savo noru susimažinti atlyginimą per pusę ir dar apsikrauti daugiau darbo mažinant darbuotojų skaičių arba išeiti iš gerai apmokamo darbo?
Taip jie turėtų valstybei tarnauti iš idėjos ir gerų siekių, bet taip nėra ir greitai nebus. Todėl siūlydami peticijas galvokit į priekį, kad nors turėtume šansą.
Mums, grašius uždirbantiems, žymiai per daug veltėdžių reikia išlaikyt. Tad mažinti jų skaičių būtina per pusę! Jų darbo kokybę vertinu žemiau nei minimumui. Tad ir atlyginimus reikia jiems stipriai apkarpyti. Tokia mano, demokratinėje valstybėje, jau tik egzistuojančio piliečio, nuomonė.
Re: Re: Egis
Nieko panasaus! Pasiziurekite i tas "rylas" sedincias seime,ar i mumijas nebesiorentuojancias aplinkoje . Tik uz tai ,kad tu erkiu sumazetu dvigubai!!
Vėl visko per daug
Pilnai pritarčiau dėl Seimo narių skaičiaus sumažinimo, bet kitos nuostatos (kad ir apribotos kadencijos) - man nepriimtinos. Arba atlyginimas - kas yra per pusę - gal patikslinkite?
Mano nuomone, vėl pridėta perteklinių reikalavimų, todėl peticija pasmerkta žlugti. Aš 100 proc. pasirašyčiau petiją už Seimo narių skaičiaus sumažinimą. bet norėčiau pamatyti pasiūlymus dėl rinkiminių apygardų perskirstymo ir pan.
| This discussion has been closed. |
Albina
O kodėl 91??? Manau, seniai gana 71. Ir tai dar per daug. Pasidomėkit kitų šalių patirtimi, ypač japonų ir taps aišku, kad dar ir tiek tikrai per gaug. O jau tų jaunučių "patarėjų" - guodėjų, tai iš vis nesuprantu kam reikia, nebent "senas" žmonas pakeisti.