Nubausti kaltus pareigūnus alytiškės merginos išžąginimo byloje


Anonymous

#1

2015-08-03 17:10

esu peticijos autorius ir siekiu, kad Lietuvoje piliečiai aktyviau įtakotų teisėsaugos institucijų darbą siekiant teisingumo

Svečias

#2

2015-08-03 17:25

Siekiu teisingumo,todėl ir aš kenčiu dėl persekiojimo ir sveikatos.

Svečias

#3

2015-08-03 17:32

Temidė,kuriai mes mokame pasakiškus piningus ir daro ką nori nebaudžiama už savo poelgius,manytina eina išsigimimo link.

Svečias

#4

2015-08-03 17:48

Tokie išsigimėliai privalo būti nubausti...Pabandykime pabūti ''merginos kailyje''...Auka galėjo ir išprotėti, ir susirgti, ir nusižudyti....Baisesnių niekšų už dvikojes žmogystas nelabai rastume...

Svečias

#5

2015-08-03 18:28

Visi privalo gauti tą ko nusipelnė, atsakyti už tai kaip pasielgė!

Svečias

#6

2015-08-03 22:08

Valdžioje tebesantys komunistiniai KGB išgamos prokurorai ir teisėjai, KGB gerai patikrinti ir prisiekę kad tarnaus iki grabo lentos Maskvai, tyčia tyčiojasi iš Lietuvos ir jos piliečių darydami viską kad Lietuvoje tikro teisingumo nebūtu.

Svečias

#7

2015-08-04 08:15

Nebuvimas asmeninės atsakomybės, netinkamas pareigų atlikimas, kontrolės nebuvimas pagal pavaldumą bei teisėsaugos, teisėtvarkos aukščiausių pareigūnų periodinio (kartą per ketvirtį) atsiskaitymo nebuvimas Respublikos Prezidentei sukelia ne baudžiamumą atsakingų asmenų teisėsaugos, teisėtvarkos sistemose.

Svečias

#8

2015-08-04 16:55

Gerb. Algimantai, BŪTINA reikalauti realios bausmės ir teisėjams ir prokurorams. Grybauskaitės paskirti teisėjai tiesiog tyčiojasi iš žmonių ir mėgaujasi savo nebaudžiamumu. Tų atvejų yra tiek daug, kad jau pasidarė retenybė, jei teisėjai priimdami nutartis vadovaujasi Lietuvos įstatymais ir Konstitucija. tai yra grandiozinis nonsensas. Teisėjai šiuo metu yra lyg šventosios karvės - nepakaltinami ir nebaudžiami. Prokurorai taip pat neatlieka savo pareigų, tiesiog tyčiojasi iš žmonių. Grybauskaitė paskirdama tokius teisėjus bei prokuratūros vadovus tiesiog gausina žmonių skaičių, kurie neštų gėles po bet kokių užkariautojų tankais, nes Lietuvoje teisingumo pasiekti yra neįmanoma. Taigi, jei nebus reikalaujama teisėjų ir prokurorų realios atsakomybės, aš savo parašą atšauksiu, nes nėra prasmės apsiriboti tik viešu paviešinimu nusikaltėlius gynusių prokurorų ir teisėjų pavardžių.

Svečias

#9

2015-08-04 18:17

Slykstu ziureti,kaip valdoma valstybe,o dar slyksciau ziureti i teismu darba.

Svečias

#10

2015-08-07 07:36

Zmones turi suprasti,kad uz savo veiksmus reikia atsakyti ir negali buti bausmes susvelnintos,kada issityciojama is bejegio asmens.

Svečias

#11

2015-08-11 16:33

Jau gana seniai teisėsauga ir teisėtvarka gyvena visiško komforto sąlygomis-teisėjai paleidžia stambius nusikaltėlius,kurie vėliau "dingsta"prokurorai savo darbą atlieka atmestinai,o,kas galėtų paneigti,kad tai daroma ne sąmoningai?Teisėtvarkoje labai giliai įsišaknijusi pažinčių,giminysčių ir bičiulysčių tradicija,todėl tiriant nusikaltimus paprasti žmonės neturintys ryšių ir pažinčių gauna gan griežtas bausmes(ne visad ir pelnytai),o "bičiulių" rato nusikaltusieji dažniausiai paleidžiami "pakankamai nesurinkus įkalčių".Mano galva ,pati pirmoji grandis -tyrėjai yra labai žemos kvalifikacijos,nors nuo jų darbo labai didele dalimi priklauso nusikaltusiojo bausmė ar teisumas kaip ir šiuo atveju.Nežinau,kas paskatino rašyti tokią peticiją,bet tai yra geras ženklas,kad daugeliui žmonių ne visvien,kad egzistuoja "neliečiamųjų" ir "parijų" kastos.Pastarajai priklausantys dažniausiai teisingumo ir nesulaukia iš tyeisėtvarkos nei iš teisėsaugos,auka pati dar ir apkaltinama,nekalbant apie moralinį pažeminimą ir bejėgiškumo jausmą.Kita vertus ne tokios jau pigios yra teisininkų(advokatų) paslaugos,kad auka turėtų materialius resursus savo apgynimui samdytis tikrai gerą teisininką(us).Ši iniciatyva yra sveikintina ir reikalinga,kad būtų pradėta išgyvendinta ir eliminuota iš teisinės sistemos korupcija,papirkinėjimai ir savivaliavimas bei manipuliacijos įstatymo vardu

Pagarbiai Dalia Patackienė