Dėl Saulės gatvės geležinkelio pervažos uždarymo ir Rail Baltica projekto pasekmių

Quoted post


Svečias

#19

2015-06-17 11:19

Nelabai tikiu, kad ši peticija suveiks -  gal numatomi ir papildomi veiksmai - koks protestas ant pervažos numatytą uždarymo dieną? Sakykim, galima sudaryti gyvą pėsčiųjų eilę pervažoje - kadais būtent tokiu būdu Lenkijos Augustavo gyventojai sustabdė kelio per miesto centrą tiesimą - gal pasekim jų pėdomis? Ir žiniaskalaidos dėmesį atkreiptumėm, gal pervažos neuždarytų - jau ir taip patiriam begalę nepatogumų.

Esu iš gyvenančių pačiame šio pragaro epicentre ir dabar sėdžiu ant vibruojančios sofos, nes šią minutę gręžia maždaug už 100 metrų nuo mano sofos, pro langą per smėlio ir dulkių sieną (asfalto juk nėra, o nieks nelaisto net per tokią sausrą) matau, kaip siuva sunkiasvoriai automobiliai, ekskavatoriai, betonvežiai ir kita technika... Europoje už Europos sąjungos pinigus esame žalojami tirukšmu, dulkėmis, vibracija - nežinau ar tai atitinka kokias nors higienos normas, o ir kam skundą pateikt! 

Replies


Svečias

#20 Re:

2015-06-17 11:24:34

#19: -  

 paziurejus i parasu skaiciu, tai niekas neateis, nes net nesidalina fb, matyt visiem dzin, pakentes, tik klausimas kaip vaikai eis per sporto g i mokykla :)

 


Svečias

#21 Re:

2015-06-17 11:31:12

#19: -  

 svarbiausiai kad yra zmoniu, kurie noretu bent pabandyt kazka pakeist, bet su tokiu palaikymu.... patys supraskit