Peticija dėl sovietinių skulptūrų pašalinimo nuo Žaliojo tilto

Quoted post

Kasparas

#126

2014-08-17 13:36

 Pirmiausia ,šiuos okupantų balvonų išsaugojimu labai susirūpino putino rusija ir įpareigojo Latvių gv. veikėjus tuo rūpintis. Jie buvo pastatyti 1953m.galutinai išžudžius ir palaužus Lietuvos Laisvės kovotojus.Okupantų NKVD nutarė ,kad Lietuva amžiams turi jausti ant savo galvos kruvinus žudikų batus ,kad niekad nebeišdrįstų pakilti už Laisvę, tai taip pat turėjo skleisti brutalų melą  apie ,, išvadavimą ,, maskuojant stalino ir molotovo slaptą susitarimą pasidalinti europą. Tie balvonai ir dabar tęsia savo prpogandinę bolševikinę misiją  skleidžia melą  žalodami ir mūsų jaunimo ir užsieniečių smegenis , drasko kiekvieno doro Lietuvio širdį primindami sibiro gulagus ,artimųjų  žutis,partizanų išniekintus kūnus ,išdraskytus ištremtus Lietuvos ūkininkų vienkiemius, išžudytą puikiausią jaunimo intelengentijos kunigų kartą. O ką jie atnešė mainais ? kolhozus ,badą tremtis, mirtis,stribus , uteles degtinę, visą bandą kolonistų ,išdraskytas bažnyčias ,50m vergoves , iš kurios dar ir dabar vaduojamės .

 NIEKINGA IR AMORALU SAUGOTI ŠIUOS MONSTRUS LIETUVOS ŠIRDYJE. Tie kurie patenkinti  kaip žalojama Lietuva  propoguojant terorą melą ir okupacijas neturi teisės gyventi Lietuvoje ir trypti krauju aplaistytos Laisvės.

Replies

INTA

#461 Re:

2015-05-27 13:34:44

#126: Kasparas -  

 TAI NUGRIAUKIME IR GENERALGUBERNATORIAUS RŪMUS-DABAR PREZIDENTŪRA.NEGALIMA TAIP GYVENTI NEAPYKANTOJE,JUK IR LIETUVIAI ŽUDĖ ŽYDUS BEI NEPAKLUSNIUS LIETUVIUS  IRT.T.KĄ TAS PAMINKLAS IŠGELBĖS?STOVĖJO JIE SENAI-TAI JŪS GI NĖJOT TADA SU PLAKATAIS ,KAD JUOS NUGRIAUT-BIJOJOT,TAI KOKS JŪS PATRIOTAS?JŪS PATALOGINIAI PATYS SAU PRIEŠAI,NES GYVENTI  VIEN SKAIČIUOJANT SKRIAUDAS IR NEITI Į PRIEKĮ ,SU "ŠVIESESNIA"GALVA,YRA BEPROTYSTĖ.TAI LIETUVOS SKULPTORIAUS MENAS ,KOKS JIS BŪTŲ , O NE "BALVONAI"JŪS GAL NIEKO NESUKURĖT APART NEAPYKANTOS.NIEKUR LIETUVA NENUŽENGS Į CIVILIZACIJOS PRIEŠAKINES GRETAS ,UŽSIIMS GRIOVIMU,TIK BARBARAI ,VISKĄ NAIKINA IR JIEMS ATRODO ,KADTAI PALENGVINS JŲ DALIĄ.