Nepritariu Vidaus reikalų ministro S.Skvernelio atsistatydinimui

pilietis

/ #1098

2015-11-24 08:49

Ne ministras turi gaudyti,sulaikineti banditus,narkomanus,vagis,nes jo dalyvavimas ar kisimasis i procesus tik trukdo,suvarzo pareigunu veiksmus.Manau nera to ir jo programose,pareiginiuose nuostatuose ir t.t.Juokingai atrodo kai viceministras(aplinkosaugos)gaudo brokonierius,dalyvauja reiduose,tai politinis šou,arba visiska nekompetencija,vadinasi ten jo ir vieta(gaudyt brokomierius). Kiekvienas turi dirbti savo darbą. Ministro pareiga pareikalauti is POLICIJOS VADOVŲ asmeninės atsakomybės apie atlikta/neatlikta/veiksmą,rezultatą.Pareikalauti, kad tokiu begalvių vadovu(kurie skiria automatus ligonio palydai) ir policininku kurie neskiria kirvio nuo kalasnikovo sistemoje būtų kuo maziau. Ministras turi teise i poilsi, kad blaivia galva galetų spresti klausimus savo kompetencijos ribose. Na o tie kurie nemiega ,o trukdo kitiems

,tai .... naudos nedaug nei dieną, nei naktį.....S.Skvernelis stiprus , kompetetingas ministras , VR sistemoje zinojau  dar du  ministrus (M.Misiukonis ir R.Vaitekunas), kiti buvo ,..... tipo grazus ir protingi (bent jau jiems taip atrodė).Su savo reformomis taip nustekeno teisesaugą, kad toliau jau ner kur. Ambicijos, ignoravimas, savęs susireiksminimas -silpnujų ginklas. .

 Manau,kad ministras turi  atsiimti atsistatydinimo prasymą ir toliau sekmingai reformuoti madrido dvarą, ko jam ir linkiu.