Grąžinkit Robertą!

mm

/ #171

2015-07-31 10:07

Jei neklustu, Rainys TV3 televizijoj užima keletą pareigybių, matyt jam patikėta koordinuoti šias transliacijas, sugalvoti atrakcijas. Tad ir viokie trunyrai su "FILANTROPU" Guoga kuriami. Visų pima kaip galima vadinti žmogų FILANTROPU, kai jis atsisėdęs TV eteryje viena rinktinės narių (P.Motiejūnui) pasako "Tu už mano pinigus gvenai, tu už mano pinigus valgei visą mėnesį". Pasidomėkite kokia yra šio žodžio reikšmė, prieš jį vartodami.
Kas liečia komentatorius. Kas turėdamas šansą nuvykti į čempionatą pasirinktų darbą Vilniuje, o išsiųsti kitą. Kunigėlio lygis yra ženkliai kritęs. Tarp žurnalistų (sporto srities) jau seniai žinoma tai kas pastebima kiekvienam sirgaliui, nešališkumas LKL čempionate. Vos ateina LKL finalai, įijungęs TV gali pasijusti lyg būtum iš kitos šalies o žalgiris visuomet yra "priešininkai".

Čeponis - irgi nėra aukščiausio lygio komentatorius bvien dėl tos kartais nepasvetos kritikos. Atsimenu mačą praėjusio sezono kai jis kiritikavo W.Cherry ir Songailą vos po pirmųjų minučių. Tuomet šie krepšininkai sužaidė bene geriausias savo varžybas. Taip, kritikuojame visi, visi pakeikiame, bet suaugusio vyro kritika už kurią jis gauna pinigus negali būti paaglio komentaro internete lygio.

 

Roberto Petrausko komentavimas yra aukšičiausio lygio šiuo metu. Jam į pašonę pastačius krepšininką būtų pats geriausias tandemas. Reikia krepšininko, trenerio ar pan, o ne šalčiūtės, rainio. Nors pas mus priimtina kad australę žmoną turintis tampa Australian Open Teniso turnyro expertu ir komentatoriumi...

 

Atšaldytas alaus bokalas, tortilijos čipsai ir Roberto žodžiai "Laba vakarą, gerbiami krepšinio sirgaliai, šiandien laukia Lietuvos rntinės susitikimas su ...." pakeldavo varžybų ūpą.  Deja, dabar žiūrėsime visokius kaimo vestuvių lygio žaidimukus prieš varžybas. Nejaugi TV3 vadovai ir programų kūrėjai rimtai žiūri į savo auditoriją lyg jie būtų TV pagalbos personažai? Nejaugi nemano, kad reikia kokybės o ne blizgučių ir durnų žaidimų???