KREIPIMASIS VARDAN LIETUVOS!

Audrius

/ #54

2015-02-13 21:02

2004 m. suklastoto referendumo dėl stojimo į ES ir 2008 m. Lisabonos sutarties, ko pasekoje okupacinės ES įstatymai tapo viršesni už LIETUVOS, ko pasekoje Lietuva teisiškai tapo okupuota, o nuo 2014 m. gegužės, JAV įvedus į Lietuva okupacinę savo kariuomenę – Lietuva tapo jau okupuota faktiškai.

Visos valdžios institucijos ir struktūros kurios pavaldžios oligarchams yra kolaborantai,kurie paklūsta JAV-ES okupantų nurodymams ir vykdo veiklą, nukreiptą prieš Lietuvos laisvę, nepriklausomybę bei prieš lietuvių tautos laisvę ir gerovę. Jie nesiskaito su lietuvių Tauta visiškai.Persekioja laisvą žodį,taikius piliečių susirinkimus,žlugdo tautos inicijuojamus referendumus,keičia konstituciją bei ją pažeidinėja.

3 konstitucijos straipsnis Niekas negali varžyti ar riboti Tautos suvereniteto, savintis visai Tautai priklausančių suverenių galių. Tauta ir kiekvienas pilietis turi teisę priešintis bet kam, kas prievarta kėsinasi į Lietuvos valstybės nepriklausomybę, teritorijos vientisumą, konstitucinę santvarką.