Dėl pažangaus Pagalbinio apvaisinimo įstatymo

Quoted post


Svečias

#138 Re:

2016-07-02 20:45

#136: -  

 Smagu, kad bent dalinai sutinkate su pateiktais argumentais. Jeigu jums tikrai tektu susidurti su sia problema paciai, tai esu isitikines, kad noretumete sveiko vaiko, o ne buti nezinomybeje ir laukti, kas cia bus. Dabar prienataline diagnostika yra puikiai pazengusi, nesciosioms moterims nustatomos vaisiaus genetines ligos pakankamai anksti. Pavyzdziui, nustacius Dauno liga, dauguma (80-90%) siekia persileidimo. Idomu, kaip pasielgtumete jus? Ne pasakose, o realioje situacijoje? Realybeje? Tokios moterys (seimos) visiskai nesijaucia Dievais, o mano darancios teisingai.

Deja, mieloji, butent priimtas istatymas yra verslui priimtinesnis. Siulymas saldyti kiausialastes dar labiau sumazina sekmes tikimybe. Taigi, tokia situacija issaukia daznesnes stimuliacijas  (daznesnes proceduras) bei didesnes valstybes kompensacijas. Beje, del blogesniu rezultatu kiausiasciu nesaldo ne vienoje Europos salyje, galbut, iskyrus Malta. Juk musu gygytojai-ginekologai dalyvauja pasauliniuose kongresuose, jie zino (ir as taip pat) situacija pasaulyje. Gal verta naudotis ne Maltos patirtimi? Gydytojai-apsimeteliai (ne profesonalai) teigia ivairias tiesas. Taigi, pasidomekite, kokios srities gydytojas ka teigia. Dauguma studentu neskatinti pasiraso sia peticija, supranta jos priestaeravimus. Ten ir daugiau nesamoniu, kuriu neminesiu. Ir bendrai, jis pasmerktas buti atsauktas kaip priestaraujantis konstitucijai, nes atima zonems teise i geros gydimo praktikos gavima, bent pasirinkti gydymo proceduras. Valio! Pagaliau Italai islygino: 1:1!!!! Taip juk jau atsitiko kitose salyse. 

Iki, jeigu dar noresite pabendrauti, tada tikrai pakeisite nuomone, atsiversite, turbut reiks parasyti el. pasta....

Sekmes!!!

Gyd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Replies


Svečias

#140 Re: Re:

2016-07-03 10:38:29

#138: - Re:  

 Jei taip verslui geriau tai ko gi jis dabar toks nepatenkintas? Ne gal būt, o tikrai Maltoj yra šaldomos kiaušialąstės, efektyvumas nėra mažesnis. Pasitikiu savo šaltiniais. Vis tik iš priešingos stovyklos atstovų sunku ištrauti konkretų atsakymą: embrionas gyvybė, ar šiaip medžiaga. Beje aš ne mieloji.