Dėl pažangaus Pagalbinio apvaisinimo įstatymo

Quoted post


Svečias

#10

2016-06-29 13:00

Priimtas istatymas nieko neatima, kaip tik atsizvelgia i pacientu, o ne i biznio interesus. Kvaila ir klaidinanti si peticija.

Replies


#11 Re:

2016-06-29 13:12:25

#10: -  

 priimtas įstatymas kaip tik atsižvelgia į biznio interesus, o ne į pacientų. kur jūs matote atsižvelgimą į pacientų interesus, jeigu nebus leidžiamas embrionų šaldymas? ar bent esate susidūręs ir susipažinęs su dirbtinio apvaisinimo procedūromis? ar žinote kokį kiekį ir kokių baisių vaistų moteriai reikia naudoti, kad būtų sukurti embrionai? jeigu leis sukurti tik 3, tai kokia tikimybė, kad jie trys iki patalpinimo vystysis? o jeigu nustos vystytis ir nebus ką patalpinti? visi vaistai perniek ir vėl viskas iš naujo... jeigu priims dabartinį įstatymą, tai procedūrą reikės vis kartoti ir kartoti, moteriai vėl reikės naudoti vaistus, ne kiekvienos organizmas tiek atlaikys... pirma pasidomėkite prieš rašydamas, baisu skaityt jūsų neišmanymą. 

jau geriau jokio įstatymo, negu toks.

as2

#65 Re:

2016-06-30 12:05:33

#10: -  

 Deja, taip, tai biznis, nes geriausius specialistus kviecia dirbti butent privacios istaigos. Valstybines institucijos sioje srityje 0. Renkantis stomotologa, manau, ieskote geriausiu salygu. Cia juk tas pats. Taigi, nurimkit....