Dėl sukeltų kainų ir mažo atlyginimo!!!


Svečias

/ #1235

2016-05-02 05:13

Tai kas vyksta Lietuvoje yra legalus genocidas. alkanos hienos kurioms visada visko mazai sukele kainas iki apsurdo. zmones kuriuos myliu gyvena dideleje depresijoje ir dirba uz 1.40€ i valanda ar tai nera pasijuokimas? idomu ar tie kurie turi pilnas kisenes pinigu ir nori sunaikinti smulkius verslininkus kuriuos pjauna ir valdzia savo mokesciais nesamoningais bei kontrolem kuriu nera nei vienoje salyje sumisto kodel vyksta seseliniai bizniai. nes is jusu supistu algu zmones negali issilaikyti. jei taip bus ir toliau gumines kulkos neapsaugos jusu istinusiu siknu.
kad ir kaip stumem ant lenku bet jie daug protingesni uz mus. didele salis neskuba imti euro kelia sau bvp ir vargo nemato o tokios skruzdelines salys kaip mes pralenkiame savo ekonomika net rumunija ir bulgarija ot tai afigienas pasiekimas. piskit nx su tokia statistika ir visu sudu.
nejuokinkit pasaulio su savo noru kariauti pries rusija taip twn neviskas yra teisinga ir gerai bet nei jie nei kazkas kitas nera tokie kalti kaip jus musu didingieji valdzios zmones kurie ciulpdami briuseliui legaliai naikina savo tauta. spjaunu i jusu apgailetinus veidus tikiuosi degsite pragare susmirdėliai.
o del prekybos centru eina jei visi po velniu kiek imanoma remkite senu zmoniu prekyba ir padekite jiems isgyventi si tautos valyma, kuri praktikavo musu visu priesai naciai ir komunistai dabar atejo laikas kapitalizmui turime ir ji pergyventi.
taip man kalbeti lengviau gyvenu ne lietuvoje kur uz tresnes reikia moketi 60lt :D ar brilijantinius kalafijorus, bet visur savas pragaras...