Dėl sukeltų kainų ir mažo atlyginimo!!!

KARALIUS MINDAUGAS ir tuo didziuojuosi

/ #703 reikia daryti, o ne rasyti

2016-04-29 13:22

jei pagrindiniu maisto produktu kainos ir kuro sukyla is to seka neregetos pasekmes, paslaugu sferoje pakyla kainas (pvz. apsikirpdavau uz 15lt, pasikeitus valiutai kaina tapo 5Eur, tai gaunasi 17,25Lt nespejus prabegti pusmeciui kaina pakilo iki 8Eur tai jau 27,6 Lt), atlyginimai nekyla dirbant privaciuose sektoriuose, situacija keiciasi valstybiniame.

As manau kad politikai nori isvyti visus is tos lietuvos. arba kazkas tiek prasiskolines, kad ne is savo pinigu atidavineja skolas o is lietuviu. 

turim kazka daryti,  snikers sokoladas kainavo 1,90Lt dabar jis kainuoja apie eura. nesakau, kad man neuztenka pinigu ir dvestu badu, bet yra daug zmoniu kurie neisgali net maisto padoresnio nusipirkti turi valgyti tas maximu iki ir norfu atliekas, kurias seniau tiesiog mesdavo lauk, o dabar daraso sumazinta kaina. 

kaip minejau nemirstu badu, bet sakykim seniau galedavau sutaupyti ir pasikeisti automobili, nusipirkti nauja televizoriu, isigyti geru drabuziu (beje maikutes pirkdavau nuo 10-25lt (su nuolaida), dabar tos pacios maikutes nuo 10-27 euru su nuolaida), dabar turiu pasitenkinti automobilio remontu, issitraukti senaus drabuziu abziureti ar nesuplyse ir nesioti juos isdidziai. i kirpykla nueijnu karta per pusantro menesio, ne kas menesi.

pazistami nuomojasi prekybos vieta siauliu turguje, situacija tokia, atnesa sutarti, seniau kaina budavo 100lt per menesi, dabar 80euru be pvm ir sutarti turi pasirasyti pusantriems metams, jei atsisakysi dirbti turesi sumoketi netesybas. nuomoji vieta ir negali sirgti, nes jei neateijni i darba gauni baudos. turi savo versliuka ir turi buti iki galo, kad ir prekiu nebeturi.

zmones kurie rasosi peticija, pasakysiu taip, tai tik policikams gera statistika, niekas nesiims jokiu veiksmu, kad jus namuose ant sienos uzsirasysit lauk vagys is seimo... kai nueisite prie seimo prie savivaldybiu ir ten surengsite piketa, net ne piketa (piketui reikia leidimo, sakykim kaimynas nori statytis nama salia o as neleidziu nes man saule uzstos), o tiesiog nueisite ir stovesit.

mes su valdzia geruoju, ji bloguoju, gal pakeisti mums taktika, kad mes bloguoju valdzia geruoju? musu daug kurie mastom teisingai, ir paskaiciuokit kiek yra tu vagiu. O MES TAIP IR NESUSISTVARKOM SU JAIS. vagia jusu turta is kiemo, jus gatavi nuplesti galva, is jusu vagia jums nematant, padejuojat pasirasot peticija ir viskas.